Το Twitter αναφέρει ότι τμήματα του πηγαίου κώδικα διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Πρόσφατα το Twitter αντιμετώπισε μια διαρροή τμημάτων του ιδιόκτητου κώδικά του, η οποία δημοσιεύτηκε στο GitHub από έναν χρήστη με το όνομα FreeSpeechEnthusiast.

Η διαρροή αποτελεί πρόβλημα ασφαλείας για το Twitter, καθώς θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτρέψει σε εγκληματίες να εκμεταλλευτούν τυχόν ευπάθειες ασφαλείας που ανακαλύπτουν.

Το Twitter έχει καταθέσει αίτηση δικαστικής εντολής για τον εντοπισμό της πηγής της διαρροής και έχει ζητήσει κλήτευση για την απόκτηση διευθύνσεων IP και στοιχείων επικοινωνίας που σχετίζονται με το περιστατικό.

Το GitHub αφαίρεσε το περιεχόμενο μετά από αξίωση του Twitter για πνευματικά δικαιώματα.

Η διαρροή συνέβη καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Elon Musk προσπάθησε να εφαρμόσει μέτρα περικοπής κόστους και να προωθήσει εναλλακτικές πηγές εσόδων, όπως η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue.

Ο Musk υπερασπίστηκε τις αλλαγές του στην εταιρεία σε εσωτερικό υπόμνημα και υποστήριξε ότι η αποτίμηση του Twitter θα μπορούσε τελικά να ξεπεράσει τα 250 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης – Franchise: Τι είναι και ποια πλεονεκτήματα έχει; 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: