Το κοινό της Βόρειας Ελλάδας έδωσε δυναμικό παρόν στην ECDM Expo NORTH 2023

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023, η πιο σημαντική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη!

Στους εκθεσιακούς χώρους της ECDM Expo NORTH βρέθηκαν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρείες.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, διεξήχθη διήμερο συνέδριο με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών, από κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι ATCOM, EveryPay, Gregory’s, Hubspot, Klarna, Leroy Merlin, SemRush και Skroutz, που μετέφεραν στο κοινό τον παλμό του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, παρουσιάζοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Το διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2023 τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό κατά την έναρξή του, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης και ο κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου, άνοιξε η Πρόεδρος του GR.EC.A, κ. Κατερίνα Φραϊδάκη.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου και στο Βελλίδειο βρέθηκαν σύνεδροι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από γειτονικές χώρες, κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η ECDM Expo NORTH 2023 διοργανώθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών:
Μεγάλοι Χορηγοί: DHL, 3DS, AstroLabs, Reccodo
Χορηγοί: DigitalUp, Γενική Ταχυδρομική, Social Mind, IpHost
Υποστηρικτές: Digital Challenge, Releva

Και υπό τις αιγίδες των:
– iab Hellas
– Σ.Ε.Π.Ε
– Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
– Δήμος Θεσσαλονίκης
– Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
– GR.EC.A

eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023
Περισσότερες πληροφορίες: north.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Διάβασε επίσης – Ποια είναι τα 7Ps του Marketing;

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: