Sleed – Το E-Business και Digital Marketing Agency που κάνει τη διαφορά

Η Sleed αποτελεί ένα καινοτόμο E-Business και Digital Marketing Agency το οποίο συνδυάζει  το Μάρκετινγκ και την Τεχνολογία με την Επιχειρηματική σκέψη. Η Sleed λειτουργεί από το 2010, ενώ πλέον απασχολεί περισσότερους από 130 εργαζόμενους. 

Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί συνεχώς κερδίζοντας έως σήμερα περισσότερα από 220 βραβεία στον τομέα της. Το 2022 μάλιστα η Sleed αναδείχθηκε Agency of the Year!

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Sleed;

Το E-Business και Digital Marketing Agency της Sleed παρέχει μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες στον κλάδο! Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες καθώς και πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρηση σου. Συγκεκριμένα:

Υπηρεσία #1 – Digital Content

Το ψηφιακό περιεχόμενο έχει γίνει πλέον απαραίτητο για κάθε εταιρεία η οποία θέλει να ενισχύσει την διαδικτυακή της παρουσία, να τραβήξει νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις της. 

Η Sleed αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής Digital Content. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναλαμβάνει να ενισχύσει μία επιχείρηση μέσω των παρακάτω υπηρεσιών:

 • Social Media Content Development
 • Social Media Community Management
 • Data Driven Creative Design
 • Video Production
 • Content Strategy Branding
sleed
firmbee/unsplash

Υπηρεσία #2 – Digital Media

Οι υπηρεσίες Digital Media αναφέρονται σε μια ευρεία κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται μέσω ψηφιακών καναλιών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προσφορών, όπως τα διαδικτυακά ads, το influencer marketing και το affiliate marketing.

Η Sleed χρησιμοποιώντας τα Digital Media διασφαλίζει πως τα σωστά μηνύματα φτάνουν στο σωστό κοινό με τον σωστό τρόπο. Οι υπηρεσίες Digital Media που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνουν:

 • Google Ads
 • Social Media Ads
 • Youtube Ads
 • Programming Buying
 • Content Discovering
 • Native Advertising
 • Affiliate Marketing
 • Influencer Marketing
sleed
alexander shatov/unsplash

Υπηρεσία #3 – Digital Sales Growth/Αύξηση ψηφιακών πωλήσεων 

Πριν αναφερθούμε σε ακόμα μερικές καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει η Sleed σε όσους την επιλέξουν, ας εξετάσουμε περισσότερα σχετικά με το Digital Sales Growth. 

Τι εννοούμε λοιπόν με τον όρο Digital Sales Growth ή αλλιώς Αύξηση ψηφιακών πωλήσεων;

Το Digital Sales Growth αναφέρεται στην αύξηση του ποσού των πωλήσεων που παράγονται μέσω ψηφιακών καναλιών, όπως ιστοσελίδες e-commerce, εφαρμογές κινητών, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Viber) και άλλες διαδικτυακές αγορές.

Ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η Sleed πάνω στο Digital Sales Growth, περιλαμβάνουν:

 • Email Viber και SMS Marketing
 • Marketing Automation
 • Conversion Rate Optimization
 • CRM
 • Mobile App Search Optimization
 • SEO
 • UX/UI
 • Advanced Analytics
sleed
firmbee/unsplash

Υπηρεσία #4 – Technology Services

Από την ανάπτυξη ιστότοπων έως την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου, οι υπηρεσίες τεχνολογίας παρέχουν στις επιχειρήσεις τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Οι Technology Services της Sleed περιλαμβάνουν:

 • E-Commerce Development
 • Website Development
 • Quality Support

Γιατί μια εταιρεία χρειάζεται ένα Agency όπως η Sleed;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια εταιρεία πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα e-business και digital marketing agency, όπως η Sleed. Συγκεκριμένα:

#1 Εμπειρογνωμοσύνη

Τα e-business και digital marketing agencies διαθέτουν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον ψηφιακό κόσμο. Με την εμπειρογνωμοσύνη τους, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι η διαδικτυακή τους παρουσία παραμένει ανταγωνιστική και σχετική.

#2 Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους

Η πρόσληψη ενός e-business και digital marketing agency μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις. Αντί να προσπαθούν να συμβαδίζουν μόνες τους με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναθέσουν αυτή τη δουλειά σε ένα digital agency, ενώ εκείνες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

#3 Βελτιωμένη διαδικτυακή παρουσία

 Ένα e-business και digital marketing Agency μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία παρέχοντας μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ιστότοπων, του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Με μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να αναπτυχθούν.

#4 Αυξημένη αποδοτικότητα

Οι ψηφιακές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους με τον εξορθολογισμό των ψηφιακών λειτουργιών τους. Από την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών έως τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τα Digital agencies βοηθούν τις επιχειρήσεις να εργάζονται πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

#5 ROI

Η πρόσληψη ενός Agency μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση της επένδυσης (ROI). Με την τεχνογνωσία και τα εργαλεία τους, τα Digital Agencies μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση επένδυσης.

Το Podcast της KRS για τη Sleed

Ο Στέλιος Ηλιάκης Co-Founder & CEO της Sleed μοιράστηκε την ιστορία του από την πρώτη του επαφή με τον χώρο των επιχειρήσεων, μέχρι και την διοίκηση μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του Digital Marketing στην Ελλάδα, στο podcast της KRS!

Εν κατακλείδι

Αν λοιπόν θέλεις να εξελίξεις την επιχείρηση σου, να αυξήσεις τις πωλήσεις του και να συνεργαστείς με ένα από τα καλύτερα E-Business και Digital Marketing Agencies στην Ελλάδα, δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ.

Διάβασε επίσης – SEO: Τι είναι και πως μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση;

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

Optima Bank: Η IPO και ο στόχος των 150 εκατ. ευρώ

Η Optima Bank αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, με την είσοδο της στο χρηματιστήριο Αθηνών. Έτσι έως και σήμερα 29 Απριλίου, η διαδικασία της...

5 δοκιμασίες που σε κάνουν καλύτερο επιχειρηματία

Ο δρόμος της επιχειρηματικότητας είναι φορτωμένος με προκλήσεις και αβεβαιότητες, καθιστώντας τον ένα από τα πιο απαιτητικά και ανταποδοτικά ταξίδια που μπορεί κανείς να...

5 βιβλία πάνω στην επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματικότητα είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο ταξίδι και η μάθηση από τις εμπειρίες και τις γνώσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών μπορεί να αποτελέσει ανεκτίμητη πηγή. Είτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: