Θέλετε να ανοίξετε μία startup; Επισκεφθείτε τα Starbucks!

Σας έχει τύχει ποτέ να μπείτε σε ένα Starbucks και να παρατηρήσετε ανθρώπους να εργάζονται επιμελώς στους φορητούς υπολογιστές τους, πίνοντας τα αγαπημένα τους ροφήματα με καφεΐνη; Μπορεί να είστε μάρτυρες της γέννησης της επόμενης μεγάλης startup.

Τα τελευταία χρόνια, τα Starbucks έχουν γίνει ένας δημοφιλής χώρος εργασίας για τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τις startup επιχειρήσεις τους.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στους λόγους για τους οποίους τα Starbucks είναι ιδανικό μέρος για την έναρξη μιας startup και θα σας δώσουμε συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το μοναδικό περιβάλλον εργασίας.

Το πλεονέκτημα των Starbucks: Γιατί είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας

#1 Άνετο και παραγωγικό περιβάλλον

Τα Starbucks προσφέρουν ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον που ευνοεί τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Ο ζεστός φωτισμός, η απαλή μουσική και το άρωμα του φρέσκου καφέ δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα όπου οι ιδέες μπορούν να ρέουν ελεύθερα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείτε πάνω στη νεοσύστατη επιχείρησή σας.

#2 Πρόσβαση σε αξιόπιστο Wi-Fi

Ένας βασικός πόρος για κάθε σύγχρονο επιχειρηματία είναι το internet. Τα Starbucks παρέχουν δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας για τους πελάτες, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα καθώς εργάζεστε στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, διεξάγετε έρευνα αγοράς ή συνεργάζεστε με απομακρυσμένα μέλη της ομάδας σας.

#3 Προσιτός χώρος γραφείων

Η ενοικίαση ενός ειδικού χώρου γραφείων μπορεί να αποτελέσει σημαντική οικονομική επιβάρυνση για μια νεοσύστατη επιχείρηση. Εργαζόμενοι από το Starbucks, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος εργασίας χωρίς την υψηλή τιμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ρόφημα ή ένα σνακ για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

#4 Ευκαιρίες δικτύωσης

Το Starbucks προσελκύει μια διαφορετική πελατεία, συμπεριλαμβανομένων άλλων επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και επαγγελματιών. Αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθείτε, να ανταλλάξετε ιδέες και ενδεχομένως να βρείτε συνεργάτες ή πελάτες.

Ευέλικτο ωράριο εργασίας

Με πολλές τοποθεσίες Starbucks ανοιχτές από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα και να εργάζεστε τις πιο παραγωγικές σας ώρες.

Συμβουλές για να ξεκινήσετε τη startup σας μέσα στα Starbucks

#1 Επιλέξτε τη σωστή τοποθεσία

Δεν είναι όλες οι τοποθεσίες των Starbucks ίδιες. Εξερευνήστε διάφορα καταστήματα στην περιοχή σας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αναζητήστε μια ευρύχωρη, ήσυχη τοποθεσία με άφθονα καθίσματα και πρίζες.

#2 Να σέβεστε το χώρο και το χρόνο

Ενώ τα Starbucks είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείτε, να θυμάστε ότι είναι επίσης ένας δημόσιος χώρος. Προσέξτε πόσο χρόνο περνάτε σε ένα τραπέζι και αποφύγετε να καταλαμβάνετε μεγάλα τραπέζια αν εργάζεστε μόνοι σας.

#3 Επενδύστε σε ακουστικά με προστασία από τον θόρυβο

Τα Starbucks μπορεί να γίνουν πολύ θορυβώδη, ειδικά κατά τις ώρες αιχμής. Για να διατηρήσετε τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ακουστικών με προστασία από τον θόρυβο που μπορούν να βοηθήσουν να πνίξετε τις φλυαρίες και τη μουσική στο παρασκήνιο.

#4 Διατηρήστε επαγγελματική στάση

Παρόλο που εργάζεστε σε ένα περιστασιακό περιβάλλον, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε μια επαγγελματική συμπεριφορά. Ντυθείτε κατάλληλα, διατηρήστε το χώρο εργασίας σας οργανωμένο και αποφύγετε τη διεξαγωγή δυνατών τηλεφωνημάτων ή συσκέψεων που μπορεί να ενοχλήσουν άλλους πελάτες.

#5 Να είστε καλός πελάτης

Υποστηρίξτε την επιχείρηση που σας παρέχει χώρο εργασίας αγοράζοντας τακτικά τρόφιμα και ποτά. Αυτό όχι μόνο σας κρατάει εφοδιασμένους με καύσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά συμβάλλει επίσης στη διατήρηση μιας θετικής σχέσης με το προσωπικό και τη διοίκηση.

Εν κατακλείδι

Τα Starbucks έχουν γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή καφετέρια- είναι ένας κόμβος για επιχειρηματίες που αναζητούν ένα άνετο και προσιτό μέρος για να δημιουργήσουν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις τους.

Με τη ζεστή ατμόσφαιρα, το αξιόπιστο Wi-Fi και τις ευκαιρίες δικτύωσης, το Starbucks αποτελεί μια μοναδική και οικονομικά αποδοτική λύση για τους νέους επιχειρηματίες. Ακολουθώντας τις συμβουλές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στα Starbucks και να κάνετε τα επιχειρηματικά σας όνειρα πραγματικότητα.

Πάρτε λοιπόν τον φορητό σας υπολογιστή, παραγγείλτε το αγαπημένο σας ποτό και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τη νεοσύστατη επιχείρησή σας από το φιλόξενο περιβάλλον των Starbucks.

Διαβάστε επίσης – Διαδικτυακά Σεμινάρια: Ποια τα οφέλη και ποιες κατηγορίες να επιλέξετε;

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 είδη επιχειρήσεων που δεν υπάρχουν πλέον

Το επιχειρηματικό τοπίο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, διαμορφωμένο από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις οικονομικές αλλαγές και τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών. Καθώς νέοι κλάδοι...

Γιατί το να δουλεύετε γρήγορα είναι το συστατικό της επιτυχίας;

Η ικανότητα να δουλεύετε γρήγορα έχει γίνει καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη επιτυχίας σε διάφορες πτυχές της ζωής. Είτε πρόκειται για τον επιχειρηματικό κόσμο,...

Ποια πόλη στην αρχαία Ελλάδα ήταν το κέντρο της επιχειρηματικότητας;

Η Αρχαία Ελλάδα, που συχνά εξυμνείται ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, φιλοξενούσε πολυάριθμες πόλεις-κράτη, η καθεμία με μοναδικά πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά....

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: