UniStudents: Η εφαρμογή που αλλάζει την εμπειρία των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο

Οι απαιτήσεις για έναν σύγχρονο φοιτητή είναι πολλές! Για αυτό το λόγο το να είσαι ένα βήμα μπροστά είναι απαραίτητο για την επιτυχία. Η εφαρμογή UniStudents έρχεται ως μια ανάσα δροσιάς για πάνω από 170.000 φοιτητές, περικλείοντας ένα σύμπαν ακαδημαϊκών πληροφοριών μέσα σε μια εφαρμογή για κινητά.

Κάτι που σίγουρα έχει καταφέρει το UniStudents είναι να απλοποιήσει την ακαδημαϊκή ζωή. Εντός της εφαρμογής οι φοιτητές έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στους βαθμούς τους, κάτι που τους γλυτώνει χρόνο και φυσικά άγχος.

Πλέον το να βλέπετε τα μαθήματα που έχετε περάσει ή όσα χρωστάτε, δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Δεν θα ανησυχείτε για την απώλεια κωδικών, τις αργές ανταποκρίσεις των φορέων και φυσικά την δυσκολία χρήσης που είχαν οι παλιές πλατφόρμες.

Η Εφαρμογή

unistudents

#1 Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο με UniStudents

Η ενημέρωση είναι εύκολη μέσω της εφαρμογής UniStudents. Η ενότητα News & Announcements της εφαρμογής διασφαλίζει ότι οι φοιτητές είναι πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία γεγονότα που τους αφορούν. Το σύγχρονο περιβάλλον της εφαρμογής, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες άμεσης ειδοποίησης, την καθιστά την καλύτερη επιλογή για ειδοποιήσεις βαθμών σε πραγματικό χρόνο.

#2 Οι ευκαιρίες που δίνει η εφαρμογή

Η εφαρμογή ξεπερνά τα συμβατικά όρια προσφέροντας μια πλατφόρμα για την εξερεύνηση επαγγελματικών και ακαδημαϊκών ευκαιριών. Μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών, οι φοιτητές μπορούν όχι μόνο να διαπρέψουν ακαδημαϊκά, αλλά και να αρχίσουν να δημιουργούν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο που θα τους ωφελήσει στο μέλλον!

#3 UniStudents στο #WeArePlay

Η αξιοπιστία του UniStudents υπογραμμίζεται από την αναγνώρισή του από τη Google στο πλαίσιο της εκστρατείας #WeArePlay, όντας μία από τις τρεις εταιρείες που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν το καινοτόμο τοπίο της Ελλάδας. Επιπλέον, η εφαρμογή απολαμβάνει πολύ θετική βαθμολογία από τη βάση χρηστών της, κάτι που αναδεικνύει περαιτέρω την αξιοπιστία της.

Η ομάδα πίσω από το app του UniStudents 

Η ομάδα του UniStudents αποτελείται από νεαρούς φοιτητές και φοιτήτριες, στόχος των οποίων είναι να ενισχύσουν την ακαδημαϊκή κοινότητα και να διευκολύνουν τη ζωή των νέων σε όλα τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ο CEO της startup, Νίκος Σκλαβούνος έχει άλλωστε δηλώσει στο παρελθόν πως στόχος είναι να αλλάξουν την εμπειρία που έχουν οι φοιτητές στο πανεπιστήμιο.

Αυτή την περίοδο, το UniStudents υποστηρίζει όλα τα 23 δημόσια πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, ενώ ανάμεσα στους επόμενους στόχους του είναι η επέκταση στο εξωτερικό και η προσθήκη νέων λειτουργιών που θα βοηθήσουν τον φοιτητή στην προετοιμασία για την είσοδο στον εργασιακό χώρο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόσφατα το UniStudents κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη του χρηματοδότηση από το Genesis Venture και το EFA GROUP, συγκεντρώνοντας κεφάλαια ύψους 135.000€.

unistudents

Με λίγα λόγια

Το UniStudents δεν είναι απλώς μια εφαρμογή- είναι μία κοινότητα η οποία ενισχύει τους φοιτητές. Επίσης γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και των πραγματικών ευκαιριών, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας! 

Αν θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα σχετικά με το UniStudents μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ή να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.

Διαβάστε επίσης – Αρχή του Pareto: Τι είναι και γιατί έχει σημασία

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d