Netwise: Το Boutique Digital Agency με την ξεχωριστή προσέγγιση

Η Netwise είναι ένα boutique digital agency που αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνογνωσίας του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η προσέγγισή τους είναι δυναμική, ζωηρή και διαπνέεται από την αίσθηση του χιούμορ που διαπερνά το χώρο εργασίας τους, με ένα τραπέζι πινγκ πονγκ που συμβολίζει το ομαδικό πνεύμα και τη δημιουργικότητά τους.

Η Netwise μέσω των καινοτόμων ιδεών της παραμένει ένα από τα κορυφαία agencies στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία εργασίας τους δεν σταματάει στα συμβατικά. Αντιθέτως, η ομάδα της Netwise αγκαλιάζει την αλλαγή και τη διαφορετικότητα, επιτρέποντάς της να ενισχύει συνεχώς τους συνεργάτες της.

Η Netwise ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που απευθύνονται σε ένα ποικίλο πελατολόγιο. Από τη διαμόρφωση εταιρικών ταυτοτήτων έως την ανάπτυξη ολοκληρωμένων 360° omnichannel εκστρατειών! 

Η ομάδα της Netwise, γνωστή ως Netwisers, αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς, οι οποίοι συμβάλλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην επιτυχία της εταιρείας. Οι ειδικοί απόδοσης αναλύουν τις λέξεις-κλειδιά (keywords), βελτιστοποιούν τα σύνολα διαφημίσεων και εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τάσεις ώστε να είναι ενήμεροι για τα τελευταία εργαλεία της Google. 

Μερικά από τα ταλέντα της Netwise

Οι προγραμματιστές της Netwise είναι οι αρχιτέκτονες των ιστοσελίδων, δημιουργώντας ακούραστα χρήσιμα plugins για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις μιας εξαιρετικής ομάδας από account managers. Αυτοί οι full-stack developers επιδεικνύουν ατελείωτη υπομονή, αμφισβητώντας το status quo και αγκαλιάζοντας την πολυπλοκότητα του επαγγέλματος, στην προσπάθειά τους να αγγίξουν την τελειότητα.

Οι Account Managers της Netwise αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας της επιχείρησης. Οργανώνουν τη ροή εργασιών μέσω διαφόρων πλατφορμών, παρακολουθώντας κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης των συστημάτων δικτύου. Η ικανότητά τους στη διαχείριση σχέσεων καθιστά αγαπητούς τόσο στους πελάτες όσο και στους συναδέλφους. Στη netwise, δεν υπάρχει τυπικότητα, αλλά πραγματικό ενδιαφέρον για εξέλιξη και καινοτομία!

Από την άλλη, η Netwise έχει τη δική της ομάδα από social media managers. Οι social media managers προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των πελατών τους με επιδέξιο τρόπο σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media), χρησιμοποιώντας τεχνικές με stories, hashtags και emojis για να αποτυπώσουν την ουσία κάθε εκστρατείας. Η τεχνογνωσία τους είναι απαράμιλλη, καθιστώντας τους μια καινοτόμο δύναμη στο πεδίο των social media.

Οι σύμβουλοι ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing) της Netwise διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα, σχεδιάζουν στρατηγικές και καταστρώνουν σχέδια προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας. Η πίστη τους στη δύναμη του περιεχομένου αντανακλά τη δέσμευσή τους στην αριστεία και τη θεμελιώδη κατανόηση του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι υπηρεσίες της Netwise

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Netwise είναι ολοκληρωμένες, καλύπτοντας το σχεδιασμό, το performance, τη στρατηγική και την ανάπτυξη. Οι υπηρεσίες απόδοσης (performance) περιλαμβάνουν μάρκετινγκ και διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, video marketing, SEO και φυσικά performance marketing, με έμφαση στην παρακολούθηση και τη συνεχή βελτιστοποίηση. Οι στρατηγικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν στρατηγική και δημιουργία περιεχομένου, σχεδιασμό ψηφιακού μάρκετινγκ, ανάλυση του ανταγωνισμού και συμβουλευτική καθοδήγηση η οποία μπορεί να ξεκλειδώσει την δυναμική των εταιρειών. Στο μέτωπο της ανάπτυξης, η Netwise παρέχει ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών, μαζί με τεχνογνωσία στο SEO.

No photo description available.

Σε τι μπορεί να σας βοηθήσει ένα Boutique Digital Agency όπως η Netwise;

Προσαρμοσμένες στρατηγικές

Η συνεργασία με ένα boutique digital agency προσφέρει το πλεονέκτημα της εξατομικευμένης προσοχής και των εξατομικευμένων στρατηγικών. Οι πελάτες δεν είναι απλώς ένα ακόμη νούμερο. Είναι σταθεροί συνεργάτες, οι οποίοι συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη των στόχων.

Μοναδικές Υπηρεσίες

Τα boutique digital agencies είναι συνήθως πιο ευέλικτα από τα μεγαλύτερα αντίστοιχα γραφεία. Μπορούν να ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα των πελατών, να κάνουν γρήγορες προσαρμογές στα digital campaigns που τους έχουν αναθέσει και να αλλάζουν στρατηγικές ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτή η ανταπόκριση είναι κρίσιμη καθώς οι τάσεις και οι συμπεριφορές των καταναλωτών μπορούν να αλλάξουν γρήγορα.

Δημιουργικότητα

Με μια ομάδα αφοσιωμένη στην ανακάλυψη νέων τάσεων και στην αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών, ταboutique digital agencies αποτελούν φυτώρια δημιουργικότητας. Φέρνουν φρέσκες προοπτικές στο τραπέζι, είτε πρόκειται για σχεδιασμό branding είτε για εκστρατείες omnichannel, διασφαλίζοντας ότι το brand του πελάτη ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Εξειδικευμένη εμπειρογνωμοσύνη

Τα boutique digital agencies προσελκύουν ταλέντα με τεχνογνωσία, από το performance marketing έως social media strategy και όχι μόνο. Οι πελάτες επωφελούνται από μια ομάδα από experts που έχουν βαθιά γνώση των αντίστοιχων τομέων τους, προσφέροντας ιδέες και συστάσεις που είναι τόσο στρατηγικές όσο και τακτικές.

Ολοκληρωμένη ανάλυση επιδόσεων

Η προσέγγιση ενός boutique digital agency για την ανάλυση επιδόσεων και την υποβολή εκθέσεων συνήθως υπερβαίνει τους αριθμούς. Προσφέρουν λεπτομερείς γνώσεις και κατανοήσεις για το τι σημαίνουν τα δεδομένα για την επιχείρηση του πελάτη. Με έμφαση στη βελτιστοποίηση και την απόδοση, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν όχι απλώς αναφορές, αλλά έναν οδικό χάρτη για βελτίωση και ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης – Οι 5 πιο επιτυχημένες επενδύσεις του Shark Tank

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d