Η πρώτη παρουσίαση της εισηγμένης στο Χ.Α.Κ. Wealth Avenue PLC στην Αθήνα

Η μεγάλη προσέλευση κόσμου ήταν το συστατικό που χαρακτήρισε την πρώτη παρουσίαση της εισηγμένης στο Χ.Α.Κ. Wealth Avenue PLC μπροστά σε μετόχους, επενδυτές, χρηματιστές και διαχειριστές κεφαλαίων στο Athens Marriott στην Αθήνα.

Οι ιδρυτές και τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν το επενδυτικό κοινό για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της εταιρείας μιας και πριν λίγες εβδομάδες έκλεισε ένα χρόνο σαν εισηγμένη στη Ν.Ε.Α. του Χ.Α.Κ.

Παρουσιάστηκαν στοιχεία και πληροφορίες που ακούστηκαν για πρώτη φορά αναφορικά με το ξεκίνημα  της προσπάθειας πριν περίπου 24 μήνες από το επίπεδο της αρχικής ιδέας και τα αρχικά βήματα των τριών ιδρυτών αδελφών Βανδώρου (Αλέξιος και Ανδρόνικος) και του Λευτέρη Κοντού και πως έφτασε η εταιρεία σήμερα να απαριθμεί κάτι λιγότερο από 200 μετόχους.

Η εταιρεία επενδύει κυρίως σε hard assets όπως ευκαιρίες στο Real Estate, σε ενεργειακά πρότζεκτς και γενικότερα σε επενδύσεις αξίας. Έως τώρα απέκτησε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας από την Εθνική τράπεζα με σκοπό το «flipping» δηλαδή την αγορά, ανακαίνιση και μεταπώληση τους, και επίσης ανακοίνωσε την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας για την πρώτη της επένδυση στην ανέγερση κτιρίου κατοικιών στην Αθήνα με ομάδα συνεπενδυτών.

Αλέξιος Βανδώρος
Ο κ. Αλέξιος Βανδώρος

Ο CEO της εταιρείας κ. Αλέξιος Βανδώρος ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα να ξεκινάς μια προσπάθεια και να βλέπεις σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα ότι έχεις επηρεάσει και σε ακολουθούν και υποστηρίζουν τόσοι άνθρωποι, αυτό μας γεμίζει χαρά και συνάμα ευθύνη για τα επόμενα βήματα μας, σήμερα ανακοινώσαμε την πρώτη επένδυση μας σε ανέγερση κτιρίου κατοικιών στην Αθήνα που επιλέχτηκε σχολαστικά μεταξύ πολλών άλλων υποψηφίων έργων, αυτό το έργο θα υλοποιηθεί με ομάδα συνεπενδυτών οι οποίοι προέρχονται από την καρδιά της μετοχικής μας βάσης, αυτή είναι και μια υπόσχεση που τηρήσαμε και τηρούμε σε όσους ήδη είναι υπάρχοντες μέτοχοι στην εταιρεία και τους έχουμε υποσχεθεί ότι έχουν το πρωταρχικό προνόμιο εάν επιθυμούν να επενδύουν μαζί μας στα έργα που αναπτύσσουμε και με αυτή τη δυνατότητα επενδύουν σε μεγαλύτερα έργα που συνήθως επενδύουν πιο «θεσμικά» κεφάλαια. Τα καλύτερα είναι μπροστά!»

Λευτέρης Κοντός
Ο κ. Λευτέρης Κοντός

Με τη σειρά του ο κ. Λευτέρης Κοντός Director και CIO της εταιρείας πρόσθεσε «όταν ξεκινήσαμε την διαδικασία εισαγωγής στο Χ.Α.Κ. γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας επιλογής, σήμερα βλέποντας πως η εταιρεία μας είναι από τις πιο ενεργές σε αυτό και παράλληλα δείχνοντας με το παράδειγμα μας πως ακόμα και μια νεοσύστατη εταιρεία εάν λειτουργεί με όραμα, διαφάνεια, σκληρή αλλά και έξυπνη δουλειά θα προσελκύσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον από όσους αναζητούν αυτές τις αξίες, αυτό είναι μόνο η αρχή και αποτελεί το εφαλτήριο για τα επόμενα βήματα μας προς την υλοποίηση ενός μεγαλύτερου σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη»

Σταύρος Παπουτσέλλης
Ο κ. Σταύρος Παπουτσέλλης

Από την πλευρά του ο Head of Constructionsτης εταιρείας Σταύρος Παπουτσέλλης είχε την ευκαιρία να αναλύσει εκτενώς τον τρόπο που επιλέγονται τα έργα και ανέλυσε τα τεχνικά και οικονομοτεχνικά μοντέλα που αναπτύσσονται από το ξεκίνημα έως την τελική επιλογή των έργων και των επιθυμητών προδιαγραφών τους.

Διαβάστε επίσης – Top 5 τάσεις SEO που πρέπει να προσέξετε το 2023

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d