Το Twitter πρόκειται να αλλάξει λογότυπο σύμφωνα με τον Elon Musk

Ο Elon Musk, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το λογότυπο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης θα αλλάξει σε ένα “Χ” και ότι όλα τα σύμβολα πουλιών θα καταργηθούν σταδιακά.

Ο Μασκ μοιράστηκε σε μια σειρά από tweets: “Και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του Twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά”. Παράλληλα, δημοσίευσε το “Paint It Black” και ξεκίνησε μια δημοσκόπηση χρηστών για την αλλαγή του προεπιλεγμένου χρώματος της πλατφόρμας σε μαύρο. Συνέχισε αναφέροντας ότι αν μοιραζόταν ένα ικανοποιητικό λογότυπο “X”, αυτό θα λανσαριζόταν παγκοσμίως την επόμενη ημέρα. Ο Μασκ παρουσίασε την ιδέα του δημοσιεύοντας μια απεικόνιση της γνωστής σιλουέτας πουλιού σε μαύρο φόντο, αλλά τροποποιημένη σε “Χ”.

Ο Μασκ, ένα από τα πλουσιότερα άτομα παγκοσμίως και παλαιότερα γνωστός για τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της SpaceX και της Tesla, βρίσκεται πλέον συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα αντισυμβατικά σχόλια και τις ενέργειές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αυτές συχνά περιλαμβάνουν την ανταλλαγή θεωριών συνωμοσίας και την εμπλοκή σε δημόσιες διαφωνίες στην πλατφόρμα.

Μετά την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη Οκτωβρίου, ο Μασκ εισήγαγε σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων δραστικών περικοπών προσωπικού και αμφιλεγόμενων αλλαγών πολιτικής. Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα τακτικές διακοπές των υπηρεσιών και επηρέασαν επίσης τη δική του φήμη, όπως σημειώνουν παρατηρητές της τεχνολογίας.

Ο Μασκ έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τον ενδεχόμενο κίνδυνο πτώχευσης του Twitter. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι η πλατφόρμα λειτουργεί επί του παρόντος με αρνητικές ταμειακές ροές λόγω της σημαντικής μείωσης των διαφημιστικών εσόδων κατά 50% και του σημαντικού βάρους του χρέους.

Διαβάστε επίσης – Το Google Photos δοκιμάζει νέο redesign για το Android

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: