«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»: Η εκπομπή που βρίσκεται δίπλα στις startups

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» αποτελεί την νέα εκπομπή του Startupper που έχει όπως φαίνεται πολλά να δώσει στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή. Με μία πλούσια θεματολογία και μοναδικούς καλεσμένους η εκπομπή αποτελεί μία μοναδική προσπάθεια, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την ελληνική startup σκηνή και επιχειρηματικότητα.

Ας δούμε μερικά πράγματα σχετικά με τους μονόκερους και την εκπομπή!

Πίσω από τον ορισμό του Μονόκερου

Αν δεν γνωρίζετε τι είναι μονόκερος, ο συγκεκριμένος όρος αναφέρεται στις πολύ επιτυχημένες εταιρείες startup των οποίων η αποτίμηση ή αλλιώς το valuation ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο. Η Ελλάδα φυσικά αποτελεί σπίτι για μερικούς σπουδαίους μονόκερους, όπως για παράδειγμα η Viva Wallet!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις startup μονόκερους ή αλλιώς unicorns, διαβάστε εδώ.

Η εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» του Startupper που φέρνει την αλλαγή

Μέσω της εκπομπής, το Startupper, δηλώνει πως βρίσκεται δίπλα στην ελληνική επιχειρηματικότητα και τις startup επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας την καινοτομία, τις ιστορίες επιτυχίας αλλά και τις δυσκολίες που πολλοί founders καλούνται να αντιμετωπίσουν!

Συγκεκριμένα η εκπομπή “ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ”, του Startupper προβάλλεται από το ONE CHANNEL.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Γιάννης Διονάτος, ο άνθρωπος ο οποίος μίλησε πρώτος για τις startup εταιρείες στην Ελλάδα. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 11:30 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11:30!

Ο Άγγελος Σταυράκης, διευθύνων σύμβουλος της SAFE SIZE, μιας πρωτοποριακής Startup που βοηθάει τους ανθρώπους να επιλέγουν το τέλειο παπούτσι, ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής.

Ένας ακόμη καλεσμένος της εκπομπής ήταν και ο Δημήτρης Δουκάκαρος της Estate Brains, μίας startup που έχει καταφέρει να κάνει το real estate “εξυπνότερο” μέσω της τεχνολογίας.

Η εκπομπή δίπλα στη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 

Η εκπομπή “ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ” βρίσκεται και δίπλα στην γυναικεία επιχειρηματικότητα. Γεγονός αποτελεί πως οι γυναίκες επιχειρηματίες φέρνουν μία σειρά πλεονεκτημάτων στο χώρο της επιχειρηματικότητας. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζουν τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα, πολλές φορές λόγω των προκαταλήψεων που υπάρχουν ακόμη. 

Η προβολή τους από την εκπομπή αποτελεί μία σημαντική κίνηση, για την ανάπτυξη του κλάδου.

Διαβάστε επίσης – Οι καλύτερες χώρες για γυναικεία επιχειρηματικότητα 

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: