Η Uber σε συμφωνία με πάροχο λογισμικού εστιατορίων

Την Παρασκευή, η Uber Technologies (UBER.N) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Deliverect, μια βελγική εταιρεία που ειδικεύεται στο λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών για εστιατόρια. Η πλατφόρμα της Deliverect βοηθά τα εστιατόρια να παρακολουθούν τις παραγγελίες από πολυάριθμες εφαρμογές και τις δικές τους ιστοσελίδες και να βελτιώνουν τις διαδικασίες επεξεργασίας και αποστολής των παραγγελιών τους.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μια ενσωμάτωση λογισμικού όπου η Deliverect θα διοχετεύει κυρίως τις παραδόσεις μέσω του Uber Direct – της μη επώνυμης υπηρεσίας παράδοσης της Uber. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Η συμφωνία αυτή απευθύνεται σε εστιατόρια που επιθυμούν να δώσουν έμφαση στη δική τους επωνυμία και να διατηρήσουν την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, αξιοποιώντας παράλληλα ένα εξωτερικό σύστημα παράδοσης.

Και οι δύο εταιρείες αναμένουν αμοιβαία οφέλη: Η Deliverect μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες της, ενώ η Uber αναμένει αύξηση των παραγγελιών παράδοσης, όπως αναφέρεται στη συνδυασμένη ανακοίνωσή τους.

Με 43.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η συνεργασία της Deliverect με την Uber θα λειτουργήσει σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: