Η LG παρουσίασε οικιακές συσκευές με κορυφαία ενεργειακή απόδοση στην IFA 2023

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά οικιακών συσκευών ενεργειακής κλάσης Α και πάνω. Αυτές οι συσκευές στοχεύουν στην υποστήριξη μιας πιο βιώσιμης καθημερινότητας, ανταποκρινόμενες στην αυξημένη ανάγκη για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το πρωτοποριακό πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG πλένει και στεγνώνει ρούχα μειώνοντας το κόστος, διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Α-40% 1 για πλύση και Α+++-20% 2 για στέγνωμα. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI Wash για έξυπνη επιλογή κύκλου πλύσης, παρέχοντας 10% περισσότερη προστασία στα υφάσματα, ενώ αποτρέπει έως και το 60% των μικροπλαστικών από το να φτάσουν στην παροχή νερού. Οι λειτουργίες AI Dry και TurboDry της LG εγγυώνται αποδοτικότητα και γρήγορο στέγνωμα, ενώ το στεγνωτήριο χρησιμοποιεί το ψυκτικό R290. Και τα δύο διαθέτουν αναβαθμισμένο πίνακα ελέγχου αφής LCD.

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης της LG με ενεργειακή κλάση Α-20% 5 , χρησιμοποιεί τον Smart Inverter Compressor για αποδοτική λειτουργία, με 10ετή εγγύηση. Η τεχνολογία LINEARCooling και DoorCooling+ διασφαλίζουν τη φρεσκάδα των τροφίμων.

Ο εντοιχιζόμενος φούρνος InstaView 24 ιντσών (60 εκατοστών) της LG, με ενεργειακή απόδοση Α++ 6 , επωφελείται από ενισχυμένη μόνωση, βελτιωμένο έλεγχο θέρμανσης και τετραπλό γυάλινο πόρτα. Η τεχνολογία InstaView διατηρεί τη θερμότητα μέσα στον φούρνο, επιτρέποντας την παρακολούθηση του μαγειρέματος χωρίς να ανοίγεται η πόρτα.

Το πλυντήριο πιάτων LG QuadWash, με τον Inverter Direct Drive, διαθέτει ενεργειακή απόδοση Α-10% 7 και σχεδιασμένο για βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού, διατηρώντας τα πιάτα λαμπερά και χωρίς κηλίδες.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι συσκευές αυτές συμβαδίζουν με τις νέες ευρωπαϊκές οδηγίες για την ενεργειακή κατανάλωση και ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών για φιλικές προς το περιβάλλον συσκευές. Η LG καταδεικνύει με αυτό τον τρόπο τη δέσμευσή της για τη βιωσιμότητα, παρέχοντας προϊόντα που προωθούν τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2.

Διαβάστε επίσης – Τι επιχείρηση να ανοίξω με μικρό κεφάλαιο;

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: