Η Google προσθέτει 2 χρόνια στις ημερομηνίες λήξης των Chromebook σε όλους τους υπολογιστές

Από το 2012, τα Chromebooks βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παροχής προσιτών και αποδοτικών λύσεων πληροφορικής. Ο οικονομικός τους χαρακτήρας έχει κάνει την τεχνολογία πιο προσιτή στο ευρύ κοινό και τα έχει εδραιώσει ως την κορυφαία επιλογή για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως που αναζητούν οικονομικές επιλογές πληροφορικής.

Ωστόσο, η φήμη αυτών των συσκευών έχει πρόσφατα τεθεί υπό έλεγχο λόγω των ημερομηνιών λήξης των συσκευών. Αυτό έχει δημιουργήσει σημαντικές προκλήσεις για τα σχολεία, οδηγώντας σε αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Σε απάντηση αυτών των προκλήσεων και της αρνητικής προσοχής που προκάλεσε, η Google προχώρησε σε ένα προληπτικό βήμα: επεκτείνει την υποστήριξη για όλα τα μοντέλα Chromebook.

Όλα τα υπάρχοντα μοντέλα Chromebook θα επωφεληθούν τώρα από επιπλέον δύο χρόνια υποστήριξης. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει την αφοσίωση της Google στην παροχή μιας παρατεταμένης, ασφαλούς και αξιόπιστης εμπειρίας χρήσης για όλους τους λάτρεις των Chromebook.

Επιπλέον, η Google ανέβασε τον πήχη υποσχόμενη την εκπληκτική προσφορά 10 ετών αυτόματων ενημερώσεων για κάθε νέα συσκευή Chromebook. Αυτό μεταφράζεται σε μια ολόκληρη δεκαετία αδιάλειπτων ενημερώσεων τόσο για τα τελευταία μοντέλα Chromebook στην αγορά όσο και για εκείνα που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί. Από το 2024, τα Chromebook που παράγονται από το 2021 και μετά θα διαθέτουν αυτή τη δεκαετή διασφάλιση ενημέρωσης από την ημερομηνία κατασκευής τους.

Η κίνηση αυτή της Google είναι αναμφισβήτητα σημαντική και ενισχύει την πρόταση αξίας του ChromeOS και των Chromebook τόσο για τους σημερινούς όσο και για τους μελλοντικούς χρήστες. Προσφέροντας δύο επιπλέον χρόνια υποστήριξης σε όλα τα μοντέλα και μια αξιέπαινη 10ετή διασφάλιση ενημέρωσης για τις νέες μονάδες, η Google επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες στον τομέα των προσωπικών υπολογιστών. Η εξέλιξη αυτή είναι βέβαιο ότι θα τύχει καλής υποδοχής από όλους τους χρήστες Chromebook, είτε πρόκειται για φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες ή καθημερινούς χρήστες.

Διαβάστε επίσης – White-Label E-commerce: Τι είναι και ποια πλεονεκτήματα έχει

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

Optima Bank: Η IPO και ο στόχος των 150 εκατ. ευρώ

Η Optima Bank αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, με την είσοδο της στο χρηματιστήριο Αθηνών. Έτσι έως και σήμερα 29 Απριλίου, η διαδικασία της...

5 δοκιμασίες που σε κάνουν καλύτερο επιχειρηματία

Ο δρόμος της επιχειρηματικότητας είναι φορτωμένος με προκλήσεις και αβεβαιότητες, καθιστώντας τον ένα από τα πιο απαιτητικά και ανταποδοτικά ταξίδια που μπορεί κανείς να...

5 βιβλία πάνω στην επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματικότητα είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο ταξίδι και η μάθηση από τις εμπειρίες και τις γνώσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών μπορεί να αποτελέσει ανεκτίμητη πηγή. Είτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: