Η Google πλησιάζει στην κυκλοφορία του AI λογισμικού Gemini

Η Google, θυγατρική της Alphabet , επιτρέπει σε επιλεγμένες εταιρείες να δοκιμάσουν μια πρώιμη έκδοση του νέου λογισμικού συνομιλιακής τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Gemini, όπως αποκάλυψαν ενημερωμένες πηγές στο The Information.

Με το Gemini, η Google στοχεύει να ανταγωνιστεί το μοντέλο GPT-4 του OpenAI. Η εμφάνιση του ChatGPT του OpenAI, το οποίο υποστηρίζεται από τη Microsoft, έφερε τη Google σε δύσκολη θέση, ωθώντας τον τεχνολογικό γίγαντα να διπλασιάσει τις προσπάθειές του στον τομέα της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης.

Το Gemini περιλαμβάνει μια σειρά από εκτεταμένα γλωσσικά μοντέλα που τροφοδοτούν διάφορες εφαρμογές – από chatbots μέχρι εργαλεία που δημιουργούν περιλήψεις, δημιουργούν πρωτότυπο κείμενο με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη (όπως περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στίχους τραγουδιών ή άρθρα ειδήσεων) και πολλά άλλα. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Gemini είναι η ικανότητά του να βοηθά τους προγραμματιστές στην κωδικοποίηση και να παράγει μοναδικά οπτικά στοιχεία με βάση τα αιτήματα των χρηστών.

Ενώ οι προγραμματιστές πειραματίζονται επί του παρόντος με μια αρκετά προηγμένη παραλλαγή του Gemini, η πιο προηγμένη έκδοση, που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις δυνατότητες του GPT-4, είναι ακόμα υπό κάλυψη.

Τελικά, η στρατηγική της Google είναι να προσφέρει το Gemini σε επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας Google Cloud Vertex AI.

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: