Η Audi επιλέγει από 700 νέα ταλέντα για το εκπαιδευτικό έτος 2023

Η Audi πρόκειται να υποδεχθεί πάνω από 700 νέα ταλέντα την αρχή του εκπαιδευτικού έτους 2023. Αυτό είναι μέρος ενός μακροχρόνιου προγράμματος που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων που επιδιώκουν μια καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας.

Αυτή η προσπάθεια φαίνεται να συμβαδίζει με τις νέες ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και η Audi επενδύει στην αναζήτηση ειδικών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Οι νεοεισερχόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν κατάρτιση σε διάφορα πεδία, από την παραγωγή μέχρι την ανάπτυξη λογισμικού. Ο Xavier Ros, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της AUDI AG, τόνισε την σημασία της προετοιμασίας των νέων για τις επικείμενες εξελίξεις στη βιομηχανία.

Εν τω μεταξύ, η Audi Junior Academy στο Ingolstadt αναπτύσσεται ως ένα κέντρο εκπαίδευσης για τους μελλοντικούς ειδικούς πληροφορικής της εταιρείας, εξοπλίζοντάς τους με γνώσεις σε όλους τους σχετικούς τομείς πληροφορικής.

Αυτοί οι ειδικοί θα μάθουν να συνεργάζονται για την ανάπτυξη σύνθετων διαδικασιών μεταξύ IT και παραγωγής. Η πρώτη γενιά των εκπαιδευόμενων που ξεκίνησε το 2020 έχει ήδη ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της και τώρα εργάζεται στην Audi.

Η Audi προωθεί επίσης τη συνέχιση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των εκπαιδευόμενων μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη ειδικών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της πληροφορικής.

Διαβάστε επίσης – Flex Leasing: Τι είναι;

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: