Το ChatGPT-4 μπορεί να κάνει νέες πλήρως κωδικοποιημένες εφαρμογές

Οι πρώτες αξιολογήσεις του ChatGPT-4, που κυκλοφόρησε από την OpenAI στις 14 Μαρτίου, υπογραμμίζουν την αξιοσημείωτη ικανότητά του να παράγει ένα ευρύ φάσμα ευφυών και κατάλληλων για το περιβάλλον απαντήσεων.

Αυτές οι εντυπωσιακές δυνατότητες και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ανοίγουν έναν νέο κόσμο πιθανών περιπτώσεων χρήσης για το chatbot.

Μία από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές είναι η ικανότητα του ChatGPT-4 να δημιουργεί νέες εφαρμογές με λειτουργικό κώδικα.

Η ικανότητα του ChatGPT-4 να δημιουργεί κώδικα και εφαρμογές δεν είναι απλή σύμπτωση. Το OpenAI απασχολεί προγραμματιστές υπολογιστών για την ανάπτυξη δεδομένων εκπαίδευσης για την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Χρησιμοποιούν επίσης φυσική γλώσσα για την επεξήγηση του κώδικα, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης να κατανοήσει και να δημιουργήσει λειτουργικές εφαρμογές.

Το ChatGPT-4 είναι επίσης ικανό στην αποσφαλμάτωση κώδικα και η ικανότητά του να αλληλεπιδρά με τους χρήστες το καθιστά πιο φιλικό προς τον χρήστη από άλλα τεχνικά προγράμματα αποσφαλμάτωσης.

Το ChatGPT-4 μπορεί να κατασκευάσει ιστότοπους. Οι χρήστες μπορούν να παρέχουν διάφορες παραμέτρους μέσω κειμένου για τη δημιουργία απλών ιστότοπων και μπορούν επίσης να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο στο χαρτί, τον οποίο το chatbot αποκρυπτογραφεί και χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου.

Οι ιδιώτες χρησιμοποιούν το ChatGPT-4 για να δημιουργήσουν ρομπότ Discord, εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη που αυτοματοποιούν τις εργασίες του διακομιστή Discord.

Αυτό καθιστά τη διαδικασία προσιτή τόσο σε μη προγραμματιστές όσο και σε έμπειρους επαγγελματίες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν εντελώς νέα λειτουργικά bots χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Ορισμένοι χρήστες του Twitter έχουν αποδείξει τις ικανότητες του ChatGPT-4 στον προγραμματισμό ζητώντας του να δημιουργήσει κλασικά βιντεοπαιχνίδια όπως το Pong ή το Tetris.

Αποκάλυψαν ότι το chatbot μπορεί να κατασκευάσει ολοκληρωμένα, λειτουργικά παιχνίδια μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργώντας παιχνίδια μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να γνωρίζει JavaScript.

Η δύναμη και η ταχύτητα του chatbot θα φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία παιχνιδιών, καθώς οι προγραμματιστές θα μπορούν τελικά να αναθέσουν τον προγραμματισμό και άλλες κουραστικές εργασίες σε εργαλεία που δημιουργούν τεχνητή νοημοσύνη, εστιάζοντας περισσότερο στη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Ορισμένοι χρήστες έχουν επισημάνει τη δυνατότητα του ChatGPT να δημιουργεί επεκτάσεις του Chrome για διάφορες εργασίες.

Άλλοι έχουν παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κατασκευάσει εργαλεία αναζήτησης προξενιών, καθώς το chatbot χρησιμοποιεί δεδομένα προφίλ και προτιμήσεις χρηστών για να βρει κατάλληλους αγώνες και χρησιμοποιεί εργαλεία αναγνώρισης εικόνας για να βελτιώσει περαιτέρω τους πιθανούς συνεργάτες.

Πολλαπλές βελτιώσεις ενισχύουν τη δύναμη του ChatGPT-4

Ο ιστότοπος της OpenAI υπογραμμίζει τη δύναμη του ChatGPT-4. Περιγράφει τις δυνατότητες οπτικής εισόδου του chatbot, καθώς μπορεί πλέον να αναγνωρίζει εικόνες και να παρέχει λεπτομέρειες και ταξινομήσεις για τις εικόνες αυτές.

Για παράδειγμα, ο ιστότοπος του OpenAI εμφανίζει μια εικόνα γάλακτος, αυγών και αλευριού με την ερώτηση: “Τι μπορώ να φτιάξω με αυτά τα συστατικά;”.

Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν μια λίστα με πιάτα που θα μπορούσε να φτιάξει ο χρήστης χρησιμοποιώντας τα αναγνωρισμένα συστατικά, όπως βάφλες, φριτάτες και διάφορες άλλες επιλογές. Αυτή η πολυτροπική λειτουργικότητα αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το ChatGPT-3, το οποίο μπορούσε να επεξεργαστεί μόνο εισόδους κειμένου.

Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι το chatbot είναι πιο δημιουργικό και συνεργατικό από τον προκάτοχό του. Μπορεί να δημιουργήσει προηγμένες εργασίες γραφής και περιεχόμενο όπως σενάρια ή τραγούδια και μπορεί να προσαρμοστεί στο προτιμώμενο στυλ γραφής του χρήστη με την πάροδο του χρόνου.

Το ChatGPT-4 μπορεί επίσης να διαχειριστεί περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας άνω των 25.000 λέξεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν μεγαλύτερες ιστορίες, μικρά μυθιστορήματα και ερευνητικά έγγραφα.

Σε σύγκριση με το ChatGPT-3, η νέα έκδοση έχει καλύτερες επιδόσεις στις δοκιμές. Η OpenAI ισχυρίζεται ότι μπορεί να περάσει τις νομικές εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου των ΗΠΑ μέσα στο 90ο εκατοστημόριο και σημείωσε 700 από 800-110 μονάδες υψηλότερη βαθμολογία από το ChatGPT-3-στο μαθηματικό τμήμα του τεστ SAT.

Η OpenAI μοιράζεται τις δυνατότητες εισαγωγής κειμένου του ChatGPT-4 σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις για να καταδείξει την πρόοδό του και να αντιμετωπίσει ανοιχτά τους περιορισμούς. Καθώς η υπηρεσία της εταιρείας γίνεται πιο ισχυρή, προκύπτουν ανησυχίες σχετικά με τη ρύθμιση και τις πιθανές ακούσιες συνέπειες, οι οποίες χρήζουν προσεκτικής εξέτασης.

Διαβάστε επίσης – Performance Marketing: Τι είναι και γιατί έχει σημασία;

Ακολουθήστε μας στο Facebooklinkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: