Billys: Η πλατφόρμα που φέρνει την επανάσταση στη διαχείριση πολυκατοικίας

Το Billys έχει έρθει για να αλλάξει μία και καλή τον τρόπο διαχείρισης μίας πολυκατοικίας αλλά και τον τρόπο που πληρώνουμε κοινόχρηστα.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την καινοτόμο πλατφόρμα ενώ θα γνωρίσουμε περισσότερα για την ομάδα πίσω από το Billys.

Billys – Η πλατφόρμα που αλλάζει τη διαχείριση πολυκατοικίας

Μέχρι σήμερα για τους διαχειριστές και τους ενοίκους πολυκατοικιών, η διευθέτηση θεμάτων κοινοχρήστων οφειλών και εργασιών συντήρησης, αποτελεί ένα πολύπλοκο και χρονοβόρο ζήτημα.

Για αυτό το λόγο ο CEO & Founder του Billys, Παναγιώτης Ρηνιώτης, αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα ψηφιακή λύση που επιδιώκει να εκσυγχρονίσει τη διαχείριση κτιρίων.

Ήταν κάτι που το αντιμετώπιζε και ο ίδιος, όταν ως ένοικος μιας πολυκατοικίας, έπρεπε να πληρώνει τα κοινόχρηστα στον διαχειριστή του με μετρητά την Κυριακή στις 8 το απόγευμα. 

Αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει να ψάχνει λύση στο δικό του πρόβλημα, όμως στην πορεία, διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο μόνος και ότι υπήρχαν αρκετά περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας. 

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός εργαλείου που θα λύσει αυτά τα προβλήματα, το Billys.

Το Billys κάνει καλύτερη την καθημερινότητα ενός διαχειριστή

Το Billys, προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του διαχειριστή ενός κτιρίου αλλά και όλων των ενοίκων. 

Μεταξύ αυτών των υπηρεσιών είναι η έκδοση των κοινοχρήστων που γίνεται αυτόματα και οι ένοικοι ενημερώνονται άμεσα. 

Η εξόφληση γίνεται απευθείας μέσω κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή μετρητών, ενώ το αποθεματικό ελέγχεται και παραμένει ασφαλές σε κοινό λογαριασμό, για τον οποίο έχουν όλοι εικόνα μέσα από την πλατφόρμα. 

Μέσω του Billys η διεξαγωγή των συνελεύσεων γίνεται ηλεκτρονικά, τα αρχεία διατηρούνται οργανωμένα ψηφιακά, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της υπηρεσίας να επιλέξουν τεχνικούς συντήρησης. 

Επίσης, η συλλογή των απαιτήσεων γίνεται πιο άμεση, μέσω εξειδικευμένων νομικών συμβούλων και η διαδικασία διευκολύνεται μέσω αξιόπιστων προγραμμάτων ασφάλισης.

Billys

Τα 3 Features που κάνουν το Billy’s μοναδικό

Τα 3 σημαντικά features της πλατφόρμας μας που την κάνει ξεχωριστή είναι σίγουρα τα παρακάτω:

#1 Online πληρωμές κοινοχρήστων

Όλοι οι ένοικοι μπορούν να πληρώνουν τα κοινόχρηστά τους online, με την κάρτα τους, πατώντας απλά ένα link.

#2 Online ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις

Τα κοινόχρηστα στέλνονται αυτόματα με email και sms σε όλους τους ενοίκους, λαμβάνεις ειδοποίηση όταν εκδίδονται και σου έρχεται υπενθύμιση όταν έχεις καθυστερήσει να τα πληρώσεις.

#3 Online ψηφοφορίες

Μπορεί ο διαχειριστής να κάνει οποιαδήποτε ψηφοφορία online και όλοι οι ένοικοι ψηφίζουν απ’ όπου βρίσκονται, όποτε θέλουν και με βάση τα χιλιοστά που τους αναλογούν και όταν λήγει η ψηφοφορία όλοι λαμβάνουν την απόφαση που πάρθηκε.

Τι κερδίζει ένας ενοικιαστής μέσα από την πλατφόρμα του Billys;

Ένας ενοικιαστής που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Billys κερδίζει πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες:

#1 Διαφάνεια

Μέσω της πλατφόρμας Billys, ο ενοικιαστής έχει πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πολυκατοικίας. Αυτό σημαίνει ότι ενημερώνεται για τις αποφάσεις, τα οικονομικά και τη διαχείριση της πολυκατοικίας.

#2 Πρόσβαση σε αρχεία

Ο ενοικιαστής όπως και ο ιδιοκτήτης, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία και τεκμηρία σχετικά με την πολυκατοικία, όπως συμφωνητικά, κανονισμούς, και άλλα σημαντικά έγγραφα.

#3 Αποθεματικό

Μέσα από την πλατφόρμα, ο ενοικιαστής μπορεί να ελέγχει το αποθεματικό που προορίζεται για την διαχείριση της πολυκατοικίας. Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει πώς χρησιμοποιούνται τα χρήματα της πολυκατοικίας

#4 Online εξόφληση

Ο ενοικιαστής μπορεί να πληρώσει τα κοινόχρηστά του, μέσω της πλατφόρμας, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη διαχείριση των οικονομικών του υποχρεώσεων.

#5 Online ψηφοφορίες

Ο ενοικιαστής μπορεί να ενημερώνεται άμεσα online για το αποτέλεσμα μια ψηφοφορίας, που δεν συμμετείχε, γιατί συνήθως ψηφίζουν οι ιδιοκτήτες, αλλά μπορεί και ψηφίσει online σε περίπτωση που του ζητηθεί από την Γενική Συνέλευση. 

Συνοψίζοντας, ο ενοικιαστής κερδίζει πολλές επιπλέον δυνατότητες και ευκολίες μέσω της πλατφόρμας Billys, βελτιώνοντας την εμπειρία του και τη συμμετοχή του στη ζωή της πολυκατοικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Η ομάδα πίσω από το Billys

Η ομάδα του Greeco είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να μάθει περισσότερα για την ομάδα του Billys, θέτοντας ορισμένες βασικές ερωτήσεις. 

Πως θα μπορούσε να γίνει κανείς μέλος της ομάδας σας; Ποια χαρακτηριστικά αναζητάτε σε έναν συνεργάτη;

Τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας είναι ακριβώς αυτά που αναζητούμε και από έναν πιθανό μελλοντικό συνεργάτη:

Σεβασμός: Ακούμε και εκτιμούμε τους ανθρώπους μας. Δίνουμε έμφαση στη δημιουργία σχέσεων βασισμένων στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Διαφάνεια: Διατηρούμε ανοιχτή και διαφανή επικοινωνία τόσο εντός της ομάδας μας όσο και με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Διαφορετικότητα: Επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές ικανότητες και χαρακτηριστικά του κάθε μέλους μας, πιστεύοντας ότι η διαφορετικότητα ενισχύει την καινοτομία.

Ενότητα: Μένουμε ενωμένοι ως ομάδα στις επιτυχίες, αλλά και στις δυσκολίες.

Στον website μας, ανοίγουμε συχνά θέσεις εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Αν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη θέση, μη διστάσετε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας. 

billys

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία της ομάδας σας;

Σίγουρα, μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία της ομάδας μας σχετίζεται με την επιτυχία και την εξέλιξη της εταιρείας μας και είναι η επενδυτική στήριξη που λάβαμε από δύο κορυφαίες εταιρείες, τη Lamda Development και τη Genesis.
Αυτό αποτελεί έναν σημαντικό βήμα για την εταιρεία μας, καθώς αναγνωρίζει το δυναμικό μας και την αξία των υπηρεσιών μας.

Επιπλέον, η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Όταν οι πελάτες εμπιστεύονται την εταιρεία μας και επιθυμούν να λάβουν περισσότερες υπηρεσίες από εμάς αντικατοπτρίζει την ποιότητα της δουλειάς μας και την αφοσίωση της ομάδας μας στην ικανοποίηση των αναγκών τους. Αυτό αποτελεί μια ακόμη σημαντική στιγμή που επισημαίνει την ανοδική πορεία μας και τον στόχο μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Με λίγα λόγια 

Το Billys αποτελεί μία πλατφόρμα που έχει έρθει για να αλλάξει για πάντα τη διαχείριση πολυκατοικίας. Σε αυτό το άρθρο είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά της αλλά και την ομάδα πίσω από την εταιρεία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Billys, διαβάστε εδώ.

Διαβάστε επίσης – Ποια είναι η πιο ακριβή μετοχή όλων των εποχών;

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: