Orthology – Επιλέγοντας τον κατάλληλο IT Partner

Βρίσκεστε και εσείς στην αναζήτηση του κατάλληλου IT Partner για την επιχείρηση σας; 

Θέλετε να αναβαθμίσετε τις εσωτερικές λειτουργίες του οργανισμού σας, συνεργαζόμενοι με έναν partner με εμπειρία, αξιοπιστία και εξαιρετικές υπηρεσίες;

Τότε σας έχουμε τη λύση. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την Orthology, την κορυφαία Business Software και IT Services εταιρεία, στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Orthology;

Η Orthology Ltd είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες Business Software και IT Services στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία παρέχει προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει κάθε εταιρεία που την εμπιστεύεται να αναπτύξει, να διαχειριστεί και λειτουργήσει υποδομές με «ορθολογικό» τρόπο.

Ας δούμε λοιπόν τι κάνει ένας IT Partner.

orthology IT Partner

Τι κάνει ένας IT partner;

Ένας IT partner, στην ουσία, αντιπροσωπεύει μια σχέση συνεργασίας μεταξύ μιας εταιρείας και ενός εξωτερικού παρόχου υπηρεσιών πληροφορικής (IT). 

Αυτή η στρατηγική συμμαχία αποσκοπεί στην παροχή αποτελεσματικών και αποδοτικών τεχνολογικών λύσεων, οδηγώντας στην επιχειρηματική ανάπτυξη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας. 

Με την επιλογή του κατάλληλου IT partner, οι οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία και τους πόρους των ειδικών στον τομέα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και διαχείριση των υποδομών πληροφορικής, του λογισμικού και των μέτρων κυβερνοασφάλειας. 

Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, η ύπαρξη ενός αξιόπιστου IT partner καθίσταται ολοένα και πιο απαραίτητη για την πλοήγηση στον πολύπλοκο κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Πως μπορεί η Orthology να βοηθήσει την επιχείρηση σας; 

Οι εταιρείες αντιμετωπίζουν σήμερα ένα πολύπλοκο και πολύ ανταγωνιστικό εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη τη διαχείριση IT, την προστασία ευαίσθητων δεδομένων και τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. 

Μια εταιρεία όπως η Orthology προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και λύσεων IT.

Συνεργαζόμενες με την Orthology, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία πιστοποιημένων μηχανικών, από εξατομικευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους και από τη συνεχή υποστήριξη που διασφαλίζει ότι τα συστήματα IT τους παραμένουν ασφαλή, αξιόπιστα και αποδοτικά. 

Επιπλέον, οι υπηρεσίες εκπαίδευσης της Orthology δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζομένους να αξιοποιούν στο έπακρο τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν καθημερινά, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και τη συνολική απόδοση της επιχείρησης. 

Στην ουσία, η συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Orthology επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στις βασικές τους ικανότητες, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογία για την ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων τους.

Οι υπηρεσίες της Orthology

Αναφερθήκαμε στο πως μπορεί η Orthology να βοηθήσει την επιχείρηση σας. Ας δούμε λοιπόν τις υπηρεσίες που προσφέρει λίγο πιο αναλυτικά.

Διαθέτοντας μια ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως:

#1 Επαγγελματικές υπηρεσίες (Professional Services)

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της Orthology  περιλαμβάνουν υπηρεσίες πριν την πώληση (pre-sales services), υπηρεσίες υλοποίησης (implementation services) και υπηρεσίες μετά την πώληση (after-sales services). 

Αυτές οι υπηρεσίες καλύπτουν την αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη, την υλοποίηση των λύσεων και την παροχή συνεχούς υποστήριξης.

#2 Managed Services & IT Support

Οι Managed Services και IT Support της Orthology περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως αντίγραφα ασφαλείας (backup), διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail), ασφάλεια (security), διαχείριση διακομιστών και επιφανειών εργασίας (server and desktop administration), υπηρεσίες υποστήριξης περιστατικών (service desk), διαχείριση έργων και συμβουλευτικές υπηρεσίες (project management and consulting services) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

#3 Υπηρεσίες Εκπαίδευσης (Training Services)

Οι Υπηρεσίες Εκπαίδευσης της Orthology προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε εταιρείας, μέσω ευέλικτων προγραμμάτων και ωραρίων, καλύπτοντας όλα τα προϊόντα λογισμικού που αντιπροσωπεύουμε. 

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων εκπαίδευσης, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές παρέχουν καθοδήγηση και γνώση για τη χρήση, την παραμετροποίηση και τη βέλτιστη εκμετάλλευση των λύσεων λογισμικού.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες της Orthology, πατήστε εδώ

Τα εργαλεία της Orthology

Η Orthology προσφέρει μία ευρεία γκάμα εργαλείων, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελίξετε την επιχείρηση σας. 

Συγκεκριμένα μερικά από αυτά τα εργαλεία είναι:

#1 TeamViewer

Το TeamViewer είναι μια ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης, απομακρυσμένου ελέγχου και απομακρυσμένης υποστήριξης που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται σε υπολογιστές, servers και κινητές συσκευές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. 

Χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις και ιδιώτες για διάφορους σκοπούς, όπως η αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, η παροχή απομακρυσμένης βοήθειας και η διεξαγωγή online συναντήσεων. 

Με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, το TeamViewer επιτρέπει την απρόσκοπτη συνεργασία και την αποτελεσματική απομακρυσμένη υποστήριξη, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες πληροφορικής και οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Free Remote Access Software Download - TeamViewer

#2 GFI Helpdesk

Το GFI Helpdesk είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την υποστήριξη πελατών και να απλοποιεί τη διαχείριση των αιτημάτων υπηρεσιών πληροφορικής. 

Με το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του, το GFI Helpdesk δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα εισιτήρια υποστήριξης, να παρακολουθούν την επίλυση των προβλημάτων και να διατηρούν μια βάση γνώσεων με κοινά ζητήματα και λύσεις. 

Τα ισχυρά χαρακτηριστικά αναφοράς και ανάλυσης της πλατφόρμας παρέχουν επίσης πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της ομάδας και την ικανοποίηση των πελατών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιώνουν συνεχώς τις διαδικασίες υποστήριξης και να διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Help Desk Application for Multichannel Customer Support

#3 MDaemon

Το MDaemon είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής λύση email server που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών για την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. 

Με ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως φιλτράρισμα spam και προστασία από ιούς, το MDaemon διασφαλίζει την ασφαλή και αποτελεσματική μετάδοση μηνυμάτων email εντός ενός οργανισμού αλλά και προς εξωτερικές επαφές.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης λειτουργίες groupware, όπως κοινά ημερολόγια, επαφές και διαχείριση εργασιών, οι οποίες ενισχύουν τη συνεργασία και την παραγωγικότητα μεταξύ των μελών της ομάδας. 

Επιπλέον, το MDaemon υποστηρίζει διάφορους email clients  και κινητές συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα email τους και να διαχειρίζονται τα προγράμματά τους εν κινήσει.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα από τα εργαλεία που προσφέρει η Orthology, πατήστε εδώ.

MDaemon Migrator Wizard to Convert MDaemon Server Emails Mailbox in Batch

Ποιες λύσεις σας προσφέρει η Orthology;

Η Orthology σας προσφέρει λύσεις:

#1 Πάνω στην επικοινωνία

#2 Πάνω στην Κυβερνοασφάλεια

#3 Πάνω στην ασφάλεια IT

#4 Πάνω στη Διαχείριση IT

Ο Στόχος της Orthology

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει τη Διασφάλιση και τη Διαθεσιμότητα των Δεδομένων και της Πληροφορίας για κάθε πελάτη της. 

Αυτό σημαίνει ότι η Orthology επικεντρώνεται στην προστασία των προσωπικών και εταιρικών δεδομένων από απώλεια, κλοπή ή κατάχρηση, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και την πρόσβαση στις, συγκεκριμένες, πληροφορίες όταν χρειάζεται. 

Επίσης, η εταιρεία δίνει έμφαση στη διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας των συστημάτων και των εφαρμογών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και αποκατάσταση σε περίπτωση αναγκών ή προβλημάτων.

Μέσω των υπηρεσιών της αλλά και της εμπειρίας που διαθέτει, η εταιρεία αποσκοπεί στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται.

IT Partner

Γιατί να επιλέξετε την Orthology;

Γιατί λοιπόν αξίζει να επιλέξετε να συνεργαστείτε με την Orthology; 

#1 Εξαιρετικές υπηρεσίες

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η Orthology, μπορεί να βοηθήσει μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών της, κάθε εταιρεία που την εμπιστεύεται, βρίσκονται εξατομικευμένες λύσεις για τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

#2 Ποικιλία σύγχρονων εργαλείων

Η Orthology προσφέρει στις εταιρείες, με τις οποίες συνεργάζεται, μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων.

#3 Εξειδικευμένη Ομάδα

Η εταιρεία αποτελείται από μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, η οποία μπορεί να σας κατευθύνει και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. 

#4 Πολυετής Εμπειρία

Λειτουργώντας από το 1996, δηλαδή εδώ και πάνω από 27 χρόνια, η Orthology έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες εταιρείες, αποκτώντας σημαντική εμπειρία που της έχει επιτρέψει να εξελιχθεί στην κορυφαία εταιρεία του κλάδου.

Εν κατακλείδι

Μην χάσετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας με πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες IT! 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, Orthology.gr, σήμερα και ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση της εταιρείας σας, να ενισχύσουν την ασφάλεια και να προωθήσουν την ενδοεταιρική συνεργασία.

Διαβάστε επίσης – Gig Economy: Τι είναι και ποια πλεονεκτήματα έχει; 

Ακολουθήστε μας στο Facebooklinkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

Optima Bank: Η IPO και ο στόχος των 150 εκατ. ευρώ

Η Optima Bank αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, με την είσοδο της στο χρηματιστήριο Αθηνών. Έτσι έως και σήμερα 29 Απριλίου, η διαδικασία της...

5 δοκιμασίες που σε κάνουν καλύτερο επιχειρηματία

Ο δρόμος της επιχειρηματικότητας είναι φορτωμένος με προκλήσεις και αβεβαιότητες, καθιστώντας τον ένα από τα πιο απαιτητικά και ανταποδοτικά ταξίδια που μπορεί κανείς να...

5 βιβλία πάνω στην επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματικότητα είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο ταξίδι και η μάθηση από τις εμπειρίες και τις γνώσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών μπορεί να αποτελέσει ανεκτίμητη πηγή. Είτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: