Instacar: Το παρόν και το μέλλον στο leasing αυτοκινήτων

Η InstaCar, που ιδρύθηκε στην Αθήνα, έχει αναδειχθεί ως η πρωτοπόρος πλήρως ψηφιοποιημένη υπηρεσία συνδρομής αυτοκινήτων στην περιοχή. Από την ίδρυσή της το 2018, η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετασχηματισμού του κλάδου ενοικίασης και μίσθωσης εξοπλισμού αυτοκινήτων, προσφέροντας μια καινοτόμο εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μοντέλα ιδιοκτησίας και μίσθωσης αυτοκινήτων.

Το όραμα της InstaCar

Καθοδηγούμενη από την ηγεσία του διευθυντή Αντώνιου Αθανάσιου Ζώη, η InstaCar έχει αφιερωθεί στην επανεφεύρεση της εμπειρίας της ιδιοκτησίας αυτοκινήτων. Οι οραματιστές πίσω από την InstaCar, συμπεριλαμβανομένων των συνιδρυτών Αντώνη Σαμοθράκη και Βασίλη Δαμιανού, αξιοποίησαν την εκτεταμένη εμπειρία τους για να δημιουργήσουν μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των σύγχρονων οδηγών.

Προσφορές υπηρεσιών

Η InstaCar παρέχει ένα μοναδικό μοντέλο συνδρομής αυτοκινήτων που προσφέρει ευελιξία και ευκολία που δεν έχει προηγούμενο στην αγορά. Οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία αυτοκινήτων εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και να απολαμβάνουν την ελευθερία να έχουν ένα όχημα για 1 έως 24 μήνες, με τη δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του αυτοκινήτου με ειδοποίηση 30 ημερών. Το μοντέλο αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων που αναζητούν τα οφέλη ενός προσωπικού αυτοκινήτου χωρίς τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και τις οικονομικές επιβαρύνσεις που συνδέονται με την αγορά ή την παραδοσιακή χρηματοδοτική μίσθωση.

instacar

Τεχνολογική καινοτομία και επέκταση

Η InstaCar αναγνωρίζεται ως η πρώτη πλήρως ψηφιοποιημένη ευέλικτη υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με την επέκταση του στόλου σε πάνω από 600 αυτοκίνητα μέσα σε 18 μήνες λειτουργίας, η εταιρεία έχει επιδείξει αξιοσημείωτη ανάπτυξη και καινοτομία. Η ιδιόκτητη διαδικτυακή πλατφόρμα της βελτιστοποιεί τη διαδικασία μίσθωσης ή ενοικίασης διαφόρων αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία που ευθυγραμμίζεται με τις σημερινές ψηφιακές προσδοκίες.

Ανάπτυξη και επιτεύγματα

Η InstaCar έχει επιδείξει εντυπωσιακό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 100%, αποτελώντας γρήγορα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα. Σε απόδειξη της επιτυχίας και των δυνατοτήτων της, η InstaCar συγκέντρωσε 55 εκατομμύρια ευρώ σε έναν γύρο χρηματοδότησης Σειράς Α, ο οποίος τροφοδότησε την επέκτασή της σε νέες αγορές και την περαιτέρω ανάπτυξη της ολοκληρωμένης εφαρμογής υπηρεσιών που σχετίζονται με το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης – Up Hellas: Γιατί οι χαρούμενοι και υγιείς εργαζόμενοι αποδίδουν περισσότερο

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: