Βρεθήκαμε στο Success 3X: Networking is Working New year networking event & party!

Το Σάββατο, στις 14 Ιανουαρίου, βρεθήκαμε στο Success 3X: Networking is Working New year networking event & party. Το event έλαβε χώρα, από τις 18:00 έως τις 22:00, στο Δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης, στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” με τους πρώτους καλεσμένους να φτάνουν στις 17:30.

Νίνα Καλούτσα

Αφού οι 3 ομιλητές καλωσόρισαν το κοινό, τον λόγο πήρε η ειδικός φωνής και δημόσιας ομιλίας, Νίνα Καλούτσα. Η Νίνα Καλούτσα, συγγραφέας του βιβλίου «Η φωνή της επιτυχίας», μίλησε στο κοινό για το τρίπτυχο ήθος – πάθος – λόγος, τα συστατικά του οποίου σύμφωνα με τον Αριστοτέλη αποτελούν τις αξίες της Πειθούς. Η ίδια αναφέρθηκε στη δύναμη της γλώσσας του σώματος, όπως και τη σημασία της λεκτικής και της μη λεκτικής επικοινωνίας.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη Νίνα Καλούτσα, διάβασε εδώ.

Σοφία Τσώλη

Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή η Σοφία Τσώλη, business & financial coach, και ιδρύτρια της εταιρείας ST Miracle Business. Η Σοφία Τσώλη, μίλησε στο κοινό για τους 7 πυλώνες επιχειρηματικότητας, καθώς και το πόσο σημαντική είναι η σωστή οργάνωση μίας εταιρείας, στο δρόμο της επιτυχίας. Έχοντας τη σωστή στρατηγική και βάζοντας τάξη στην εταιρεία μας μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τα κέρδη μας.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη Σοφία Τσώλη, διάβασε εδώ.

Αλέξιος Βανδώρος

Τον λόγο, τελευταίος, πήρε ο αρχιτέκτοντας, life coach και co-founder του WEALTH AVENUE PLC, Αλέξιος Βανδώρος. Ο Αλέξιος Βανδώρος συνεργάζεται με τη Νίνα Καλούτσα στο Speak and Thrive Lab, ενώ παράλληλα είναι partner, στο αποφασίζω, και δημιουργός της πλατφόρμας game of money. Υποστηρίζοντας πως ελάχιστοι άνθρωποι είναι πραγματικά εσωστρεφής, και δίνοντας παραδείγματα από τη ζωή του, και τις εμπειρίες του, ο Αλέξιος Βανδώρος τόνισε τη σημασία της προσωπικής εξέλιξης, καθώς και τη δυνατότητα να μάθει κάποιος πως να επικοινωνεί. Για τον ίδιο όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και εξάσκησης.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με τον Αλέξιο Βανδώρο, διάβασε εδώ.

Το Challenge εντός του αμφιθεάτρου 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Αλέξιος Βανδώρος, ξάφνιασε το κοινό, ζητώντας του να παίξει ένα παιχνίδι κοινωνικοποίησης. Το συγκεκριμένο challenge είχε ως στόχο, να σπάσει τον πάγο ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και να ξεκινήσει, εντός του αμφιθεάτρου, τις πρώτες συζητήσεις. Οι παρευρισκόμενοι είχαν 2 αποστολές!

  1. Να συστηθούν στο άτομο που βρισκόταν δίπλα τους ή από πίσω τους, υπό την προϋπόθεση πως δεν γνωρίζονταν προηγουμένως.
  2. Να συστηθούν με 2 ακόμα άτομα, αλλά αυτή τη φορά, εκτός από βασικές πληροφορίες, να αναφερθούν στο επάγγελμα τους και σε ένα πράγμα το οποίο κάνουν πολύ καλά.

Αν και οι περισσότεροι, τουλάχιστον στην αρχή, διστάσαμε, δεν πήρε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι ο καθένας μας να βρει τον παρτενέρ του, και να ξεκινήσει η κοινωνικοποίηση! Η δεύτερη και η τρίτη φορά ήταν αρκετά πιο εύκολη για όλους, ενώ τα αγχωμένα πρόσωπα αντικαταστάθηκαν από καλή διάθεση και ζεστά χαμόγελα.

Οραματισμός

Το πρώτο challenge είχε ολοκληρωθεί. Ο Αλέξιος Βανδώρος όμως είχε για το κοινό ακόμα μία έκπληξη. Ζήτησε από όλους μας, κλείνοντας τα μάτια μας και χαλαρώνοντας να οραματιστούμε τον μεγαλύτερο στόχο που θέλουμε να πετύχουμε εντός του νέου έτους. Οι περισσότεροι μάλιστα από το κοινό, δεν είχαμε πάρει ξανά μέρος σε άσκηση οραματισμού, κάτι που μετέτρεψε τη διαδικασία σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Αφού ακολουθήσαμε τη φωνή του ομιλητή, ανοίξαμε τα μάτια μας, έχοντας στο μυαλό μας τον προσωπικό στόχο που θέλουμε να πετύχουμε περισσότερο από ποτέ.

Socializing με στόχο!

Αφού η ομιλία ολοκληρώθηκε, οι 3 ομιλητές ζήτησαν από το κοινό να βάλει στόχο να γνωριστεί με τουλάχιστον δέκα άτομα, στο wine party που ακολούθησε. Αυτή τη φορά, εκτός από δεκτικοί, ταυτόχρονα είμασταν ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τόσο άμεσα όσα μας είπαν οι 3 ομιλητές. Εξάλλου, έχοντας ήδη διεκπεραιώσει το πρώτο challenge, με επιτυχία, οι περισσότεροι ένιωθαν αρκετά πιο σίγουροι για την ικανότητα τους να συστηθούν και να γνωρίσουν νέα άτομα.

Στο socializing party που ακολούθησε εκτός του αμφιθεάτρου, όλοι όσοι παρευρεθήκαμε, είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε γνωριμίες, να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να συγχαρούμε τους 3 ομιλητές προσωπικά. Τελικά ο στόχος που έθεσαν οι 3 speakers, κατά τη διάρκεια του event, δεν ήταν τόσο δύσκολος! Η θετική διάθεση όλων των παρευρισκόμενων εξάλλου έκανε όλη την διαδικασία, ακόμα πιο εύκολη.

Κλείνοντας

Κλείνοντας, το Success 3X: Networking is Working New year networking event & party υπήρξε μία μοναδική εμπειρία. Μέσα σε μόλις 4 ώρες, οι παρευρισκόμενοι έμαθαν, δοκίμασαν τον εαυτό τους, έκαναν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και έγιναν κοινωνοί του του μηνύματος του event. Έχοντας αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση, και εξασκώντας συνεχώς τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, ο καθένας μπορεί να γίνει καλός στο networking!

Διάβασε επίσης – Startup – 5 βήματα που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις

Ακολούθησε μας στο FacebookInstagram και Twitter.

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: