Kalypso Hospitality: Η εταιρεία που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου!

Η Kalypso Hospitality αποτελεί μία ξεχωριστή εταιρεία στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης και της διαχείρισης ακινήτων. Με έδρα την Καλαμάτα, η Ιωάννα Κελλαράκου, ιδρύτρια της εταιρείας, μαζί με την ομάδα της, έχουν ως αποστολή να κάνουν κάθε επισκέπτη να νιώσει σαν στο σπίτι του, συνδυάζοντας τις όμορφες αναμνήσεις από τις διακοπές τους, με την ακόμη καλύτερη διαμονή τους!

 Σε αυτό το αφιέρωμα θα μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία, την αποστολή της αλλά και την όμορφη πόλη της Καλαμάτας, η οποία αποτελεί έδρα της.

Τοποθεσίες στα ομορφότερα μέρη της Καλαμάτας

Με μία μόνο επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Kalypso Hospitality, μπορείτε να βρείτε πολλά όμορφα καταλύματα, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, όπως για παράδειγμα στην παραλία της Καλαμάτας!

Τα καταλύματα αυτά δεν βρίσκονται μόνο σε καλή τοποθεσία. Είναι προσεγμένα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, πεντακάθαρα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σε πολλές περιπτώσεις πλούσια θέα και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η αγάπη και η φροντίδα που δείχνει η εταιρεία για τους συνεργάτες και τους επισκέπτες αντικατοπτρίζεται στα καταλύματα και στην περιποίηση που τους προσφέρει. 

Μία επιχείρηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

Αν κάτι ξεχωρίζει την Kalypso Hospitality δεν είναι μόνο οι απίστευτες κατοικίες που διαχειρίζεται στις μοναδικές αυτές τοποθεσίες. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει την επιχείρηση είναι η κουλτούρα και η νοοτροπία της.

Η πελατοκεντρική της προσέγγιση, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η ομάδα της εταιρείας, και η ιδρύτρια Ιωάννα Κελλαράκου έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να χτίσει γέφυρες εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Γιατί η αλήθεια είναι πως η επιχείρηση δεν αντιμετωπίζει τους ιδιοκτήτες ακινήτων ως πελάτες αλλά ως συνεργάτες!

Όμως ακόμα και ο χαρακτηρισμός της πελατοκεντρικής προσέγγισης δεν θα ήταν απόλυτα εύστοχος για την Kalypso Hospitality. Με επίκεντρο των άνθρωπο και όχι απλώς την οικονομική σχέση που δημιουργείται, η εταιρεία δημιουργεί το πιο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον για τον επισκέπτη αλλά και την πιο ομαλή διαχείριση, κάτι που ψάχνει κάθε ιδιοκτήτης. Επομένως πάνω από όλα η εταιρεία είναι ανθρωποκεντρική, καθώς στόχος της είναι να υπηρετήσει τον άνθρωπο μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρει.

Η Διαχείριση Ακινήτων όπως ποτέ ξανά

Η Kalypso Hospitality διαχειρίζεται με προσοχή τα ακίνητα των συνεργατών της, προσφέροντας τους την ηρεμία που επιθυμούν αλλά και ένα σταθερό έσοδο από την αξιοποίηση τους. 

Μέσω της εταιρείες τα καταλύματα προβάλλονται σε μεγάλο πλήθος επισκεπτών, η οποίοι τα επιλέγουν για να περάσουν τις διακοπές τους στην Καλαμάτα.

Εξάλλου όπως αναφέραμε η επικοινωνία της εταιρείας και της κυρίας Κελλαράκου με τους συνεργάτες της δεν είναι σε καμία περίπτωση ούτε απρόσωπη, ούτε τυπική. 

Η συγκεκριμένη προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα την γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης, καθώς όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να την εμπιστευτούν και να επιτρέψουν στην εταιρεία να διαχειριστεί τα ακίνητα τους.

Η μαγευτική πόλη της Καλαμάτας

Όπως αναφέραμε, η Kalypso Hospitality έχει την έδρα της στην Καλαμάτα, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, για πολύ καλούς λόγους.

Η Καλαμάτα αν και πλέον έχει καταφέρει να μπει στο χάρτη ως ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός, δεν έχει ξεχάσει το πλούσιο παρελθόν της. Από τα γραφικά στενά της πόλης, την όμορφη παραλία και το λιμάνι της! 

Κάτι ακόμη που κάνει την πόλη να ξεχωρίζει είναι η φιλοξενία των κατοίκων της, οι συνοικίες πλούσιες σε ιστορία και φυσικά το απίστευτα νόστιμο φαγητό της.

Σε συνδυασμό με όλα όσα αναφέραμε, η Kalypso Hospitality έχει προσθέσει την εξαιρετική φιλοξενία, και την ποιότητα διαμονής που όλοι, Έλληνες ή τουρίστες από το εξωτερικό, αναζητούμε όταν επισκεπτόμαστε την πόλη αυτή. 

Γιατί καλώς ή κακώς όλα ξεκινούν από το σπίτι μας, και επιλέγοντας την εταιρεία αυτή, νιώθει κανείς πραγματικά σαν να επισκέπτεται το δεύτερο σπίτι του!

Με λίγα λόγια

Η Kalypso Hospitality έχει αλλάξει τον χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης για τα καλά! Όχι μόνο λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών και των καταλυμάτων της αλλά λόγω της νοοτροπίας και της ανθρωποκεντρικής της προσέγγισης. 

Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε την όμορφη Καλαμάτα, τότε σίγουρα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να νιώσετε και εσείς, σαν στο σπίτι σας!

Διαβάστε επίσης – Η Μαριάννα Πέππα μιλάει για το Δείπνο Αγάπης, την επανένταξη και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα 

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Sarvam: Συγκέντρωσε χρηματοδότηση 41 εκατ. δολαρίων

Η εταιρεία Sarvam AI ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 41 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης, με αφορμή τους γύρους Seed και Series A. Ο γύρος Series A...

SumUp: Νέα χρηματοδότηση 285 εκατ. ευρώ

Η SumUp, μια fintech εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών και σχετικές υπηρεσίες σε περίπου 4 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη, την Αμερική και την...

Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας: Έκδοση πράσινων ομολόγων

Σε έκδοση πράσινων ομολόγων της τάξεως των 50 δισεκατομμυρίων γιουάν προχώρησε η Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας (ICBC). Τα ομόλογα αυτά έχουν σκοπό...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d