WhatsApp: Αναπτύσσει νέα λειτουργία βίντεο μηνυμάτων

Το WhatsApp, η ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, είναι γνωστό ότι προσφέρει διάφορες μεθόδους επικοινωνίας πέραν του κειμένου, όπως εικόνες, βίντεο και κλήσεις. Τώρα, η εταιρεία εργάζεται για την εισαγωγή μιας νέας λειτουργίας που θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν σύντομα μηνύματα βίντεο σε άλλους.

Η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο του WhatsApp είναι παρόμοια με αυτή του Telegram

Το WABetaInfo ανακάλυψε τη νέα επιλογή μέσα σε μια beta έκδοση του WhatsApp που έχει σχεδιαστεί για το iPhone. Παρόλο που η λειτουργία παραμένει απρόσιτη στους χρήστες, ακόμη και σε εκείνους που έχουν εγκατεστημένη τη beta έκδοση, δείχνει ότι το WhatsApp συνεχίζει να την αναπτύσσει. Το WABetaInfo κατάφερε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία για να εξετάσει τη λειτουργικότητά της, η οποία μοιάζει πολύ με τα σύντομα μηνύματα βίντεο του Telegram.

Η δημιουργία και η αποστολή μηνυμάτων βίντεο στο WhatsApp θα είναι τόσο απλή όσο και η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να πατήσουν και να κρατήσουν πατημένο ένα κουμπί για να καταγράψουν ένα βίντεο διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων. Μόλις σταλεί, το βίντεο εμφανίζεται στη συνομιλία σε κυκλική μορφή και αρχίζει να αναπαράγεται αυτόματα. Ειδικότερα, αυτά τα σύντομα μηνύματα βίντεο είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο και δεν μπορούν να αποθηκευτούν ή να προωθηθούν, αν και επιτρέπεται η λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

Αυτή η επερχόμενη λειτουργία αναμένεται να ενισχύσει τις δυνατότητες αυτοέκφρασης των χρηστών, ιδίως όταν χρειάζεται να καταγράψουν γρήγορα και να μοιραστούν κάτι σημαντικό μέσω της κάμεράς τους. Ωστόσο, παραμένει ασαφές πότε το WhatsApp σκοπεύει να διαθέσει σύντομα μηνύματα βίντεο σε όλους τους χρήστες.

Πρόσθετες ενημερώσεις για το WhatsApp

Πρόσφατα, το WhatsApp παρουσίασε νέα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμπειρίας ομαδικής συνομιλίας στην πλατφόρμα του. Η τελευταία ενημέρωση επιτρέπει στους διαχειριστές ομάδων να ελέγχουν ποιος μπορεί να συμμετέχει σε μια ομάδα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να βλέπουν αβίαστα τις κοινές συμμετοχές σε ομάδες με άλλες επαφές.

Η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων έχει επίσης αρχίσει να εισάγει υποστήριξη φωνής για την ανταλλαγή ενημερώσεων κατάστασης. Εν τω μεταξύ, το WhatsApp έχει αναπτύξει μια νέα λειτουργία Expiring Groups που έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένα γεγονότα. Παράλληλα με το Expiring Groups, η πλατφόρμα έχει διερευνήσει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν τα απεσταλμένα μηνύματα, παρόμοια με τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Telegram και το iMessage.

Διάβασε επίσης – 5 κοινά λάθη που κάνουν οι startup επιχειρήσεις

Ακολούθησε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: