Η ViewSonic ColorPro VP2776 κερδίζει το Editors’ Choice Award του PC Mag

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι το ColorPro VP2776 έλαβε το Editors’ Choice Award του PC Mag με βαθμολογία Άριστα. Το περιοδικό επέλεξε το monitor ως μία εξαιρετικά ικανή επαγγελματική οθόνη 1440p με δύο επιπλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, καθιστώντας την κατάλληλη για επεξεργασία βίντεο ή σχεδίαση παιχνιδιών και βαθμονομητή χρωμάτων. Το συγκεκριμένο βραβείο ενισχύει τη δέσμευση της ViewSonic να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική απόδοση χρώματος και εργαλεία βαθμονόμησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών.

Οι οθόνες ViewSonic ColorPro είναι ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματίες δημιουργούς που απαιτούν εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας. Το ColorPro VP2776 έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία για την απλή και διαισθητική του σχεδίαση. Η αναγνώριση που έλαβε από το PC Mag επικυρώνει περαιτέρω τη λειτουργικότητα του προϊόντος και την σχεδίαση του με επίκεντρο το χρήστη. Το VP2776 είναι ο τέλειος συνεργάτης για Mac, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα ICC (International Color Consortium) Bridge, η οποία εγγυάται ότι τα προφίλ ICC εξασφαλίζουν αυτόματα ομοιόμορφα και συγκρίσιμα χρώματα ανάμεσα στην οθόνη και τη συσκευή Mac. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς, η VP2786-4K φέρει πιστοποιήσεις Fogra και Idealliance και είναι κατασκευασμένη για όσους απαιτούν απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων από την οθόνη μέχρι την τελική εκτύπωση.

Ο συντάκτης του PC Mag επισημαίνει τα ακόλουθα για το VP2776*:

Ρυθμός ανανέωσης 165 Hz για διάφορες εργασίες που απαιτούν ποιότητα εικόνας

Με ρυθμό ανανέωσης που είναι υπερδιπλάσιος από το τυπικό 60 Hz, το VP2776 είναι η ιδανική επιλογή για video editors ή game designers που εργάζονται με κινούμενες εικόνες. Η VP2776 είναι μια επαγγελματική οθόνη ιδανική για φωτογράφους, παραγωγούς βίντεο και γραφίστες. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης κάνει τις εικόνες να κινούνται πιο ομαλά, απαλλάσσοντας τους χρήστες από τα κινούμενα τερατουργήματα που θα έβλεπαν σε ένα πάνελ με τον τυπικό ρυθμό ανανέωσης.

ColorPro Wheel για εύκολη πλοήγηση και βαθμονόμηση χρωμάτων

Το ColorPro Wheel, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση στα μενού της οθόνης, όπως και σε αυτά ορισμένων εφαρμογών τρίτων, λειτουργεί ως εργαλείο βαθμονόμησης όταν συνδυάζεται με το Colorbration+ software της ViewSonic.

Το VP2776 προσφέρει εξαιρετική οπτική απόδοση και απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια για να καλύψει τις ανάγκες απεικόνισης φωτογράφων, vlogger, video editors, animators και game designers παγκοσμίου φήμης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το review του PC Mag εδώ.

VP2776

  • ColorPro 27″ Video Editing Monitor με πιστοποίηση Pantone, ενσωματωμένο βαθμονομητή, DCI-P3, 165Hz και Nano IPS.
  • Συμβατό με Apple: MAC Ready με 90W USB-C συνδεσιμότητα και κάλυψη 95% DCI-P3, της πρότυπης χρωματικής γκάμας ψηφιακών ταινιών σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Χολιγουντιανά χρώματα: Με πιστοποίηση VESA HDR400 με Nano IPS πληροί τα πρότυπα μεγάλης οθόνης για κινηματογραφική ποιότητα.
  • Εξαιρετικό για BRoll: Ρυθμός ανανέωσης 165 Hz, που είναι ιδανικός για αστρικές ακολουθίες.
  • Άμεση προσαρμογή χρώματος: Το αποκλειστικό μας ColorPro Wheel αφήνει τη βαθμονόμηση και τις προσαρμογές χρώματος στα χέρια σας με Adobe Software και on-screen προβολές.
  • Φορητός σκοτεινός θάλαμος: Το αναδιπλούμενο κάλυμμα προσαρμόζεται άμεσα για να εξαλείψει το φως του περιβάλλοντος όταν χρειάζεστε το σκοτάδι.
  • Βραβευμένη σχεδίαση: Έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το 2021 για το μινιμαλιστικό του design, την εμπειρία χρήστη και τις βελτιωμένες λειτουργίες.

Διάβασε επίσης – Startup τάσεις 2023: Όσα πρέπει να ξέρεις

Ακολούθησε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 είδη επιχειρήσεων που δεν υπάρχουν πλέον

Το επιχειρηματικό τοπίο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, διαμορφωμένο από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις οικονομικές αλλαγές και τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών. Καθώς νέοι κλάδοι...

Γιατί το να δουλεύετε γρήγορα είναι το συστατικό της επιτυχίας;

Η ικανότητα να δουλεύετε γρήγορα έχει γίνει καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη επιτυχίας σε διάφορες πτυχές της ζωής. Είτε πρόκειται για τον επιχειρηματικό κόσμο,...

Ποια πόλη στην αρχαία Ελλάδα ήταν το κέντρο της επιχειρηματικότητας;

Η Αρχαία Ελλάδα, που συχνά εξυμνείται ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, φιλοξενούσε πολυάριθμες πόλεις-κράτη, η καθεμία με μοναδικά πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά....

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: