Το πρώτο κατάστημα της Sinsay, στην Ελλάδα, ανοίγει στην Κρήτη

Το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην ελληνική αγορά αναμένεται να ανοίξει η αλυσίδα Sinsay. Η Sinsta μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως η «πολωνική Zara».

H σχετική ενημέρωση για το brand το οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο της γρήγορης ένδυσης, στο e-shop του, αναφέρει ότι το κατάστημα θα κάνει εγκαίνια στις 27 Ιανουαρίου 2023, στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Sinsay και υπόλοιπα brands

Σημειώνεται ότι η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP που αναπτύσσει συνολικά πέντε brands: Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay, διαθέτοντας προϊόντα σε προσιτές τιμές. O όμιλος μέσα σε 30 χρόνια έχει παρουσία σε συνολικά 38 χώρες, είτε με φυσικά καταστήματα, είτε μέσω e-shop.

Η Sinsay, από την άνοιξη του 2022, έχει αναπτύξει στη χώρα μας το ηλεκτρονικό της κατάστημα, εξυπηρετώντας το ελληνικό κοινό, ενώ πλέον προγραμματίζει το άνοιγμα και φυσικών καταστημάτων, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες για το 2023 η ανάπτυξη του πολωνικού Ομίλου στην ελληνική αγορά θα γίνει αρχικά με το εμπορικό σήμα Sinsay, ενώ αργότερα είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλα brands της εταιρείας.

Tο πρώτο φυσικό κατάστημα Sinsay στην Ελλάδα, σηματοδοτεί την άφιξη ακόμη μίας αλυσίδας που δραστηριοποιείται στο «value for money» και τη «γρήγορη μόδα» το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Τον Οκτώβριο του 2022, είχε προηγηθεί η Pepco με πρώτο κατάστημα στο Piraeus Retail Park (Top Parks Πειραιώς). Η Pepco, η οποία είναι και αυτή πολωνική, συνεχίζει την ανάπτυξη της με διαρκώς νέα καταστήματα. Το δίκτυο της επίσης συνέχισε να αναπτύσσει στην ελληνική αγορά το 2022 και η τουρκική LC Waikiki.

Διάβασε επίσης – Tesla: Στο στόχαστρο του IG για τις απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες

Ακολούθησε μας στο FacebookInstagram και Twitter.

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: