Εξαγοράζει το μειοψηφικό ποσοστό της Indice η Qualco

Σε ενίσχυση της συνεργασίας τους μέσω της εξαγοράς μειοψηφικού ποσοστού προχώρησαν οι εταιρείες παροχής λύσεων λογισμικού Qualco και Indice με σκοπό την ανάπτυξη συνεργιών και την επέκταση σε νέες αγορές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Qualco εξαγόρασε ποσοστό 30% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Indice επισφραγίζοντας έτσι μια συνεργασία που ξεκίνησε σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Indice εντάσσεται πλέον στον όμιλο της Qualco, συμπληρώνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο τής τελευταίας με προϊόντα digital banking, digital insurance, e-commerce και e-mobility.

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές του εξωτερικού, είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται πολύ δυναμικά. Οι επιχειρήσεις πλέον, θέλουν να προσφέρουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες στους πελάτες τους και αναζητούν ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις. Αυτό σκοπεύομε να τους προσφέρουμε με την Indice, το νέο μέλος στον όμιλο της Qualco» ανέφερε ο Σπύρος Ρέτζεκας, chief operating officer της Qualco.

«H στρατηγική συνεργασία της Qualco με μια σύγχρονη τεχνολογική εταιρεία, με πλούσιο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και κοινές αξίες, όπως η INDICE, είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει τον σχεδιασμό και τη διάθεση νέων καινοτόμων ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων στο χώρο του credit management αλλά και σε νέους επιχειρησιακούς τομείς στους οποίους εστιάζουμε» ανέφερε ο Ιωάννης Μανιαδάκης, VP of new ventures της Qualco.

«Στην Indice πάντοτε αναζητούσαμε τρόπους για να ενισχύουμε την αξιοθαύμαστη δυναμική της ομάδας μας. Το ήθος που αναγνωρίσαμε στη διοίκηση της Qualco, το όραμα, το μέγεθος και η δυναμική του ομίλου ήταν τα βασικά στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτή τη στρατηγική συνεργασία», δήλωσε ο Ιωάννης Τσενές, διευθύνων σύμβουλος της Indice.

Διάβασε επίσης – SEO Manager – Τι είναι;

Ακολούθησε μας στο FacebookInstagram και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d