Παρασκευάς Φορολογάς: Ο ψηφιακός λογιστής ανανεώθηκε

Θέλετε να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα άγχος ή φόβο λάθους; 

Θέλετε να έχετε τελειώσει με τη διαδικασία σε μόλις 2 λεπτά; 

Τότε σας έχουμε τη λύση, τον Παρασκευά Φορολογά, το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο στην Ελλάδα!

Ποιος είναι ο Παρασκευάς Φορολογάς

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι ο πρώτος ψηφιακός λογιστής στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2020 από την KRS, η οποία αποτελεί την κορυφαία λογιστική εταιρεία της Αττικής για το 2023.

Για να μάθετε περισσότερα για τις διακρίσεις της εταιρείας, διαβάστε εδώ.

Μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν το συνδρομητικό πακέτο που τους ταιριάζει ή να αγοράσουν μεμονομένες υπηρεσίες από μια ευρεία γκάμα που προσφέρεται, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Παρασκευάς Φορολογάς

Γιατί να επιλέξετε τον Παρασκευά Φορολογά;

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά καθώς χρησιμοποιώντας την, μπορείτε να απολαύσετε σε πολύ χαμηλή τιμή: 

#1 Ταχύτητα 

Χρησιμοποιώντας το app του Παρασκευά Φορολογά, μπορείτε να συμπληρώσεις την δήλωσή εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας, σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία, η ομάδα του λογιστικού γραφείου της KRS θα ελέγξει την δήλωσή σας πριν την καταθέσει.

#2 Ευκολία στη Χρήση

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πολύ εύκολη στη χρήση. 

Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή από το AppStore ή το PlayStore και συμπληρώνετε τις απαραίτητες πληροφορίες για τη φορολογική σας δήλωση απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. 

#3 Αξιοπιστία & Εμπιστοσύνη 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά δημιουργήθηκε από το λογιστικό γραφείο της KRS το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην Αττική για το 2023, ενώ ο Παρασκευάς έχει και δική του άδεια λογιστή!

#4 Εξαιρετική Εξυπηρέτηση 

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά αποτελείται από έμπειρους λογιστές με πολυετή εμπειρία στη Λογιστική και τη Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια της KRS.

#5 Επικοινωνία

Ο Παρασκευάς Φορολογάς έχει δημιουργήσει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να καλύψει τις φορολογικές σας ανάγκες. Μπορείτε μάλιστα να επικοινωνήσετε μέσω του chat που προσφέρει η εφαρμογή. 

Η επικοινωνία με την ομάδα είναι άμεση, γρήγορα και πάνω από όλα αποτελεσματική.

Paraskevas Forologas

Ο Νέος Παρασκευάς Φορολογάς 

Η εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά έκανε rebranding, αποκτώντας μεγαλύτερη, ταχύτητα, καλύτερες λειτουργίες και παραμένοντας το ίδιο ασφαλής για τον χρήστη όσο ποτέ.

Η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά, εργάστηκε προκειμένου να βελτιώσει το app, επιτρέποντας στον χρήστη που το χρησιμοποιεί όχι μόνο να βρίσκεται σε θέση να ολοκληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις σε λίγα μόλις λεπτά, αλλά ταυτόχρονα να έχει αυτόματη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε φορολογικές πληροφορίες ζητήσει.

Για αυτόν τον λόγο, άλλαξαν και τα πακέτα τα οποία προσφέρει ο Παρασκευάς Φορολογάς, αφού πλέον ο χρήστης λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, και καλύτερη εξυπηρέτηση σε πολύ λιγότερο χρόνο. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα πακέτα, πατήστε εδώ.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του Παρασκευά για Android

ή στην περίπτωση που είστε χρήστης iPhone

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του Παρασκευά για iPhone

Για να μάθετε περισσότερα για τον Παρασκευά Φορολογά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ, και να κατεβάσετε την εφαρμογή, από το AppStore ή το PlayStore.

Διαβάστε επίσης – Microsoft Designer: Ενσωματώνεται στο Edge

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 είδη επιχειρήσεων που δεν υπάρχουν πλέον

Το επιχειρηματικό τοπίο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, διαμορφωμένο από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις οικονομικές αλλαγές και τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών. Καθώς νέοι κλάδοι...

Γιατί το να δουλεύετε γρήγορα είναι το συστατικό της επιτυχίας;

Η ικανότητα να δουλεύετε γρήγορα έχει γίνει καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη επιτυχίας σε διάφορες πτυχές της ζωής. Είτε πρόκειται για τον επιχειρηματικό κόσμο,...

Ποια πόλη στην αρχαία Ελλάδα ήταν το κέντρο της επιχειρηματικότητας;

Η Αρχαία Ελλάδα, που συχνά εξυμνείται ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, φιλοξενούσε πολυάριθμες πόλεις-κράτη, η καθεμία με μοναδικά πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά....

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: