Η OpenAI αναπτύσσει νέα features για το ChatGPT

Σε αυτή την τελευταία ενημέρωση, η OpenAI εισήγαγε αρκετές βελτιώσεις στην πλατφόρμα ChatGPT. Τώρα, η πλατφόρμα παρέχει παραδείγματα προτροπών στους χρήστες, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν καλύτερα ερωτήματα. Αυτό αντικαθιστά την προηγούμενη κενή αρχική σελίδα και προωθεί την καλύτερη αλληλεπίδραση με την ΤΝ.

Μια άλλη σημαντική βελτίωση είναι η μετάβαση στο GPT-4 ως πρότυπο μοντέλο, αντικαθιστώντας το GPT-3.5. Κατά συνέπεια, οι χρήστες του Plus θα επιλέγουν πλέον από προεπιλογή το GPT-4 και η ΤΝ θα θυμάται το μοντέλο που επέλεξε τελευταία ο χρήστης, καταργώντας την ανάγκη για χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Η ενημέρωση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ανεβάζουν πολλαπλά αρχεία, επιτρέποντας στο ChatGPT να εξετάζει και να αντλεί πληροφορίες από πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Αυτή η λειτουργία θα είναι προσβάσιμη στη beta έκδοση του Code Interpreter για όλους τους χρήστες της Plus.

Όσον αφορά τη διάρκεια σύνδεσης, οι χρήστες θα εκτιμήσουν την παρατεταμένη περίοδο που μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι, εξαλείφοντας την απαίτηση να συνδέονται κάθε δεκαπενθήμερο. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μια πιο φιλική προς το χρήστη σελίδα σύνδεσης για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Για ταχύτερη πλοήγηση, η OpenAI έχει εισαγάγει συντομεύσεις πληκτρολογίου. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το ‘Ctrl + Shift + C’ για να αντιγράφουν μπλοκ κώδικα και το ‘Ctrl + /’ για να βλέπουν ολόκληρη τη λίστα των συντομεύσεων.

Τέλος, η OpenAI φαίνεται να αναπτύσσει το GPT-5, ένα πιο εξελιγμένο γλωσσικό μοντέλο, όπως προκύπτει από πρόσφατες καταθέσεις εμπορικών σημάτων. Τα προβλεπόμενα χαρακτηριστικά του GPT-5 περιλαμβάνουν μειωμένες παραισθήσεις, πολυτροπικές δυνατότητες, βελτιωμένη μνήμη και πρόσθετες παραμέτρους. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του GPT-5 δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Διαβάστε επίσης – 10 λόγοι για να φτιάξεις newsletter

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d