MSI κυκλοφορεί νέα σειρά προϊόντων έκθεση COMPUTEX 2023

Η MSI, παγκόσμιος ηγέτης στο gaming, το content creation, τον τομέα του business και την παραγωγικότητα, αποκαλύπτει μία σειρά νέων προϊόντων στην φετινή έκθεση COMPUTEX 2023. Με κεντρικό γνώμονα την δημιουργικότητα και το πάθος για προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, η MSI επιδεικνύει μία premium σειρά που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες κάρτες γραφικών που τροφοδοτούνται από τον καινούργιο επεξεργαστή γραφικών NVIDIA® GeForce RTX4060 Ti και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη ζήτηση των χρηστών για νέα τεχνολογία γραφικών, σχεδιασμό πλακέτας, κυκλωμάτων υψηλής απόδοσης και προηγμένη ψύξη. Με κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, το Prestige 16, ο νικητής του Red Dot Design Award για το 2023, διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core και έχει πιστοποιηθεί από την πλατφόρμα Intel® Evo και το NVIDIA Studio για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη. Η MSI κάνει την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων laptop, desktop, καρτών γραφικών, motherboard, monitor, εξαρτημάτων PC και συνεργασίας με μια δημοφιλή εφαρμογή, στο περίπτερο L0818.

“Έχουμε υποσχεθεί να φέρουμε νέα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας στην COMPUTEX 2023. Υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές στην αγορά, αλλά η MSI διατηρεί συνεχώς την αρχική της υπόσχεση για το μότο «TECH MEETS AESTHETIC» και προσαρμόζει τα προϊόντα της στις ανάγκες της αγοράς. Η πρωτοποριακή απόδοση για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών, η απόλυτη αισθητική και η ισχυρή σειρά νέων προϊόντων μας είναι η απάντησά μας στο ανταγωνιστικό περιβάλλον”, δήλωσε ο Sam Chern, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της MSI.

Prestige 16 Laptop

Βραβευμένο με το Red Dot Product Design του 2023, το ανανεωμένο Prestige 16 χρησιμοποιεί πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και μαγνήσιο και ζυγίζει μόλις 1,5 κιλό. Το Prestige 16 διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core και έχει πιστοποιηθεί από την πλατφόρμα Intel® Evo. Κυκλοφορεί, επίσης, και σε έκδοση με πιστοποίηση Studio GeForce RTX 40 Series Series Laptop GPU. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι υποστηρίζει 140W PD3.1. Το Prestige 16 είναι οπωσδήποτε λεπτό αλλά ισχυρό, για χρήστες που αναζητούν έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή με μεγαλύτερο πάνελ.

Commercial 14 Laptop

Το νέο Commercial 14 της MSI ενισχύεται με εξατομικευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις με μεγάλη ακρίβεια στα μέτρα ασφαλείας. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες δυνατότητες, το NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου) και μια ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών. Και οι δύο παρέχουν ένα ακόμη επίπεδο ελέγχου ταυτότητας. Επιπλέον, η διαμόρφωση του laptop μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του στον επιχειρηματικό τομέα, το Commercial 14 φέρνει, επίσης, στο προσκήνιο τη συμβολή της MSI στην προστασία του περιβάλλοντος. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό “PCR” και πάνω από το 90% της συσκευασίας αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτί.

Σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX™ 4060 Ti GAMING

Οι σειρές GAMING TRIO και GAMING διαθέτουν μια νέα αλλά οικεία εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ψύξης και χαμηλού θορύβου, την οποία οι gamers έχουν αρχίσει να εμπιστεύονται. Ο σχεδιασμός TORX Fan 5.0 διαθέτει ζεύγη τριών fan blades που ενώνονται με έναν εξωτερικό σύνδεσμο για να δημιουργήσουν ένα “χείλος” που εστιάζει τη ροή αέρα στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης TRI FROZR 3 και TWIN FROZR 9. Η κάρτα γραφικών είναι ενισχυμένη με ένα brushed-metal backplate με σχεδίαση ροής που μειώνει την “παγιδευμένη” θερμότητα. Επιπλέον, το Mystic Light κοσμεί το εξωτερικό της κάρτας γραφικών, φωτίζοντας, σε συγχρονισμό με τον υπόλοιπο υπολογιστή, μέσω του Mystic Light Sync και του Ambient Link.

Σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS

Η σειρά VENTUS παρέχει μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για gamers που αναζητούν τον ιδανικό σχεδιασμό κόστους-απόδοσης. Με τη φιλοσοφία σχεδίασης Spartan χωρίς περικοπές, το VENTUS 3X και το VENTUS 2X BLACK διατηρούν τα απαραίτητα για να ολοκληρώσουν κάθε διεργασία. Οι κάρτες γραφικών συνοδεύονται από το βραβευμένο TORX Fan 4.0, ένα ενισχυτικό backplate με αισθητική κατάλληλη για κάθε κατασκευή.

Σειρά Intel Z790 MAX Motherboard, PROJECT ZERO Back-Connect Motherboard και κάρτα επέκτασης

Η MSI φέρνει μια μοναδική νέα motherboard, ξεκινώντας με τη δημοφιλή back-connect – B650M PROJECT ZERO. Η συγκεκριμένη motherboard τοποθετεί τη διεπαφή τροφοδοσίας, ανεμιστήρων και άλλες στο πίσω μέρος της, κάνοντας πολύ πιο απλή και κομψή τη διαχείριση καλωδίων. Η εντυπωσιακή ασημένια σχεδίαση σας επιτρέπει να αντιπροσωπεύσετε το στυλ σας!

Αν περιμένετε μια πιο προηγμένη motherboard Intel Z790, η MSI έχει τη λύση. Οι motherboard της σειράς Z790 MAX θα διαθέτουν την ολοκαίνουργια λύση Wi-Fi 7, ο συνολικός σχεδιασμός θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις και οι motherboard θα αναβαθμίζουν τη λύση δικτύου τους σε LAN 5 GbE. Ακόμα, στην οθόνη είναι η νέα κάρτα επέκτασης USB 4 100W, η οποία επιτρέπει στη motherboard να υποστηρίζει διπλές θύρες USB 4.0 40Gb/s Type-C με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό μεταφοράς και γρήγορη φόρτιση έως και 100 W!

PRO DP180 13th Desktop μοναδικής απόδοσης

Το PRO DP180 είναι ένα desktop επικυρωμένο από το NVIDIA RTX Studio. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel® Core i7 έως και 13ης γενιάς μαζί με μια διακριτή GPU NVIDIA GeForce RTX, για βίντεο έως 8K, ανίχνευση ακτίνων σε πραγματικό χρόνο και άλλες λειτουργίες με υποστήριξη AI. Το PRO DP180 προσφέρει μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες. Ο σχεδιασμός του 2,5G και 1G Dual-LAN σε συνδυασμό με το Wi-Fi 6E βοηθά τις συνδέσεις δικτύου να είναι πιο γρήγορες και πιο σταθερές από ποτέ. Το DP180 προσφέρει, επίσης, ένα γρήγορο και απλό επίπεδο συνδεσιμότητας μέσω USB 3.2 Gen 2 Type C και άλλων θυρών IO. Επιπλέον, η ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών υποστηρίζει κάρτα SD & Micro SD για την καλύτερη συμβατότητα και ευκολία. Η διπλή σχεδίαση του ενσωματωμένου λουκέτου και της κλειδαριάς Kensington προστατεύει τη μονάδα με τη φυσική κλειδαριά, καθιστώντας το DP180 ιδανικό για επιχειρήσεις που απαιτούν γρήγορη, ασφαλή και εύκολη ροή εργασίας. Επιπλέον, το MSI Cloud Center, ένα αποκλειστικό λογισμικό, παρέχει προσωπικό χώρο αποθήκευσης cloud και έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και λήψη αρχείων μεταξύ συσκευών PC, Android και iOS. Το PRO DP180 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες του να απελευθερώσουν την πρωτοτυπία και τις απεριόριστες δυνατότητές τους.

PRO DP10 13M – Ένα απίστευτα ισχυρό και μικρό PC

Το PRO DP10 περιέχει περισσότερη τεχνολογία από ό,τι φαίνεται. Παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ενώ είναι μικρότερο από 1,1 λίτρα σε όγκο. Ο μικρός σχεδιασμός βοηθά στην οργάνωση ενός γραφείου και στην εξοικονόμηση χώρου, ενώ οι διαθέσιμες στιβαρές διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού υποστηρίζουν τους χρήστες σε πολλαπλές εργασίες. Ο επεξεργαστής Intel® Core i7 13ης γενιάς με 12 πυρήνες επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται γραφικά και να εργάζονται με πολλά προγράμματα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Επιπλέον, το PRO DP10 υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα με την πλούσια συλλογή θυρών IO, συμπεριλαμβανομένων των DisplayPort, HDMI, D-Sub (VGA) και Thunderbolt 4, που υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς έως και 40 Gb και ανάλυση οθόνης έως 8K. Συνδέστε και μεταφέρετε γρήγορα δεδομένα με LAN Ethernet υψηλού εύρους ζώνης και χαμηλής καθυστέρησης 2,5 Gbps ή Wi-Fi 6E που δίνει έμφαση στην ασφάλεια μετάδοσης και στη βελτίωση του σήματος. Ένα αναστρέψιμο USB 3.2 Gen 2 Type-C βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα έργα ή αρχεία. Επιπλέον, με ένα κλικ, το αποκλειστικό MSI Cloud Center θα δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών και των βίντεο στο PRO DP10. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το PRO DP10 13M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

Τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα με τη σειρά Monitor MSIs New QDOLED

Συνδυάζοντας την τεχνολογία Quantum Dot με την τεχνολογία οθόνης OLED, οι οθόνες QD-OLED της MSI προσφέρουν τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα, παρέχοντας στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Το MEG 342C QD-OLED, το οποίο διαθέτει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 0,03ms GtG και πιστοποιήσεις VESA DisplayHDR True Black 400 και ClearMR 9000, με πλήθος επαίνων από την κυκλοφορία του. Διαθέτει, επίσης, λειτουργικότητα KVM και ένα σύνολο από θύρες I/O, όπως HDMI 2.1 και USB Type-C που υποστηρίζει φόρτιση PD έως και 65 W, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών.

Το νέο SpectrumBar όχι μόνο διαθέτει αποκλειστικό έλεγχο εφέ φωτισμού Mystic Light, αλλά μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με on-screen display για να δημιουργήσει μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία.

Στην COMPUTEX, η MSI παρουσίασε, επίσης, μια οθόνη 49 ιντσών 32:9 QD-OLED concept, την πρώτη του είδους παγκοσμίως. Με ρυθμό ανανέωσης έως και 240 Hz και τεχνολογία οθόνης QD-OLED σε συνδυασμό με αποκλειστικές λειτουργίες MSI όπως το Gaming Intelligence και το OLED Care, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα για την απόλυτη εμεπιρία παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης – Startups: 20 όροι startup που πρέπει να γνωρίζετε

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: