Το Linktree επιτρέπει τώρα στους χρήστες να προσθέτουν Threads στο προφίλ τους

Η εταιρεία “link-in-bio”, Linktree, ανακοίνωσε την εισαγωγή νέων λειτουργιών που επιτρέπουν στους δημιουργούς να ενσωματώνουν τους λογαριασμούς τους στο Threads στο προφίλ τους στο Linktree. Τώρα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν έναν σύνδεσμο στο προφίλ τους στο Threads στη σελίδα τους στο Linktree μέσω ενός κοινωνικού εικονιδίου και μπορούν να εμφανίζουν επιλεγμένες αναρτήσεις.

Για τους δωρεάν χρήστες του Linktree, η εταιρεία δήλωσε ότι θα πρέπει να επιλέγουν χειροκίνητα τις αναρτήσεις που θέλουν να προβάλλουν στις σελίδες τους στο Linktree. Αλλά στο εγγύς μέλλον, οι χρήστες του Linktree Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ενσωμάτωση που θα τραβάει αυτόματα τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις τους στο Threads.

Η Linktree τόνισε τη σημασία της πλατφόρμας της για τους δημιουργούς στη διατήρηση της δέσμευσης του κοινού σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά με το συνεχιζόμενο rebranding του Twitter σε “X”. Η εταιρεία δήλωσε ότι το Linktree, με τη νέα ενσωμάτωση του Threads, παρέχει ένα ισχυρό εργαλείο για τους δημιουργούς ώστε να διατηρούν το κοινό τους δεσμευμένο, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους στο Threads απευθείας στο προφίλ τους στο Linktree.

Αυτή η εξέλιξη της Linktree ακολουθεί την ταχεία ανάπτυξη του Threads, μιας εφαρμογής που ανήκει στη Meta, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Παρόλο που έχει αναφερθεί μείωση του αριθμού των χρηστών του Threads μετά την αρχική έξαρση, η εφαρμογή εξακολουθεί να κατέχει το ένα πέμπτο της εβδομαδιαίας βάσης χρηστών του Twitter. Αυτή η είδηση από την Linktree έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση του Mark Zuckerberg για την εισαγωγή μιας ροής ακολουθίας στο Threads.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Linktree, μια εταιρεία με έδρα την Αυστραλία, συνεργάστηκε με το Snap για να δώσει σε όλους τους δημιουργούς τη δυνατότητα να προσθέσουν έναν σύνδεσμο Linktree στο προφίλ τους στο Snap. Πριν από αυτό, μόνο οι Snap Stars και τα Brands είχαν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό τους. Για να συνοδεύσει αυτή την ανακοίνωση, η Linktree προσέφερε επίσης μια τρίμηνη συνδρομή Linktree Pro σε όλους τους χρήστες του Snapchat.

Διαβάστε επίσης – 10 συμβουλές για Σωστή Διαχείριση Χρημάτων

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: