LG & Ithaca Laundry: Πάνω από 8.900 άτομα έχουν επωφεληθεί από τη συνεργασία

H σύμπραξη της LG Electronics (LG) με την Ithaca Laundry έχει επιφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στα επτά χρόνια της συνεργασίας τους. Πάνω από  8.900 άτομα έχουν επωφεληθεί, έχουν πλυθεί πάνω από 166.000 κιλά ρούχα, ενώ το van της Ithaca έχει πραγματοποιήσει πάνω από 33.000 επισκέψεις σε σημεία του Δήμου Αθηναίων.

Με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των αστέγων, η LG αποτελεί Μεγάλο Υποστηρικτή της Ithaca Laundry, που στόχο έχει να βελτιώσει την καθημερινότητα των αστέγων της Αθήνας και να προσφέρει ευκαιρίες επανένταξης, ώστε να μειωθεί ο κοινωνικός αποκλεισμός που υφίστανται. Χάρη στις ανθεκτικές LG συσκευές που παρέχει στην οργάνωση, η εταιρεία συμβάλλει στην στήριξη των άστεγων συμπολιτών μας, φέρνοντας ουσιαστική αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσής τους. Από το 2021, η LG έχει ενισχύσει την προσπάθεια της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης εξοπλίζοντας το laundry van με 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια, ενώ έχει προσφέρει 10 επιπλέον LG συσκευές στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας όλο και περισσότερο στην αποστολή της ΜΚΟ και στην προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG αποτελούν τα βασικά εργαλεία για την υλοποίηση της σημαντικής πρωτοβουλίας της Ithaca Laundry. Με χαρακτηριστικά τους την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, την υψηλή απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας, οι οικιακές συσκευές της LG ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες αυτού του εγχειρήματος.

Παράλληλα, η LG έχει επεκτείνει τη χορηγία της, συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας για άτομα που προέρχονται από ευάλωτες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία προάγει, όχι μόνο την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες αστεγίας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που οδηγούν στην επανένταξή τους στην κοινωνία.

Η LG ως μια εταιρεία που θέλει να προσφέρει μια Καλύτερη Ζωή για Όλους, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και στις υψηλές αξίες που προάγουν το κοινό καλό με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σεβασμό προς όλους συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία. Σημειώνεται ότι μέσα στον Δεκέμβριο του 2022, εργαζόμενοι της LG μαζί με την ομάδα της Ithaca, προχώρησαν σε μια δράση έκτακτης υποστήριξης των ανθρώπων που διαβιούν στους δρόμους της Αθήνας, μοιράζοντας ρουχισμό σε κεντρικά σημεία της πόλης, με σκοπό την προστασία του άστεγου πληθυσμού κατά τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα. Κλείνοντας το έτος με μια δράση άμεσης παροχής βοήθειας, η LG αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης – Google Ads: Τι είναι και πως λειτουργεί; 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: