Η LG φροντίζει για τα μάτια σας μέσω της λειτουργίας eye comfort

 Η LG συνεχίζει να επενδύει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, παράγοντας προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και βοηθούν στην εμπέδωση περιβαλλοντικής συνείδησης.

Οι βραβευμένες τηλεοράσεις LG OLED έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories (UL), ως οθόνες με χαμηλό μπλε φωτισμόχωρίς τρεμόπαιγμα και θάμπωμα1 για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν τηλεόραση για μεγαλύτερο διάστημα με περισσότερη άνεση. Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι επίσης οι πρώτες οθόνες από οποιοδήποτε είδος τηλεόρασης που έλαβαν την πιστοποίηση Eyesafe® που αναπτύχθηκε από την TUV-Eyesafe®2.

Σύμφωνα με την Eyesafe®3, εάν τα μάτια είναι εκτεθειμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλες ποσότητες επιβλαβούς μπλε φωτισμού, μπορεί να προκληθούν οφθαλμολογικά προβλήματα και καταστολή της μελατονίνης που οδηγεί σε προβλήματα όπως διαταραχές του ύπνου. Γι’ αυτό και η επιλογή της κατάλληλης τηλεόρασης είναι πολύ σημαντική. Οι οθόνες LG OLED σύμφωνα με δοκιμές, εκπέμπουν λιγότερο μπλε φωτισμό από τις οθόνες LED4.

Σύμφωνα με την εταιρεία δοκιμών UL εάν τα μάτια είναι εκτεθειμένα σε οθόνες με τρεμόπαιγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καταπονηθούν. Το τρεμόπαιγμα5 μπορεί να είναι μη αντιληπτό σε τηλεοράσεις LED όταν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα που κάνει τον οπίσθιο φωτισμό να αναβοσβήνει με σκοπό τον έλεγχο της φωτεινότητας και επειδή ο χρόνος απόκρισης των πάνελ LED είναι σχετικά μεγάλος σε σύγκριση με τα πάνελ OLED. Ο μικρότερος χρόνος απόκρισης και η απουσία οπίσθιου φωτισμού σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις LG OLED δεν τρεμοπαίζουν.

Αντίστοιχα, όταν ένα πάνελ θαμπώνει σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και στη φωτεινότητα της οθόνης. Τα πάνελ της LG είναι τα πρώτα στο είδος τους που έλαβαν πιστοποίηση ως αντιθαμβωτικά από την UL. Η εταιρεία διενήργησε δοκιμές χρησιμοποιώντας μια μέθοδο αξιολόγησης θαμπώματος6, η οποία αναγνωρίζεται επίσημα από τη Διεθνή Επιτροπή Φωτισμού. Οι μετρήσεις επιβεβαίωσαν ότι τα πάνελ LG OLED παρέχουν προσαρμοσμένη φωτεινότητα σε όλες τις συνθήκες.

Τέλος, οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixel, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό. Με αυτό τον τρόπο απαιτούνται λιγότερα εξαρτήματα κατασκευής των τηλεοράσεων και εξοικονομούνται πόροι. Αυτό σημαίνει λιγότερες τοξικές ουσίες και λιγότερη ρύπανση του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού κατά την παρακολούθηση. Επίσης, μειώνονται τα απόβλητα και βελτιώνεται το ποσοστό ανακύκλωσης στο τέλος της διάρκειας ζωής του προϊόντος.

LG

Η LG συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση της δημιουργίας υπηρεσιών και προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Εντάξτε στη ζωή μια LG OLED TV και κάντε τη ζωή σας καλύτερη!

Διάβασε επίσης – Τι είναι το ChatGPT και τι μπορεί να κάνει;

Ακολούθησε μας στο FacebookInstagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: