Τα iPhones με το παλιό icon του Twitter πωλούνται για έως και 25.000 δολάρια

Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter μετονομάστηκε σε “X”, με αποτέλεσμα οι χρήστες Android και iPhone να πρέπει να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους ώστε να αντικατοπτρίζουν τις νέες αλλαγές. Είναι ενδιαφέρον ότι τα μοντέλα iPhone που εξακολουθούν να εμφανίζουν το παλιό λογότυπο του Twitter, με ένα πουλί, έχουν γίνει περιζήτητα συλλεκτικά αντικείμενα. Ορισμένες από αυτές τις συσκευές διατίθενται στο διαδίκτυο για χιλιάδες δολάρια, με μια έκδοση να κοστολογείται ακόμη και στα 25.000 δολάρια. Παραδόξως, υπήρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν όπου οι άνθρωποι πλήρωσαν ακόμη περισσότερα για παρόμοια συλλεκτικά αντικείμενα.

Η μετατροπή σε “X” έγινε διαθέσιμη στους κατόχους iPhone μέσω μιας ενημέρωσης στο App Store της Apple. Ενώ πολλοί χρήστες θα επέλεγαν συνήθως να ενημερώσουν την εφαρμογή τους για να απολαύσουν τα τελευταία χαρακτηριστικά, ορισμένα άτομα επιλέγουν να μην το κάνουν. Αντ’ αυτού, καταχωρούν τα iPhone τους σε πλατφόρμες όπως το eBay, με το παλιό λογότυπο του Twitter άθικτο, και ζητούν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αυτές οι ασυνήθιστες προσφορές προέρχονται πιθανότατα από ιδιοκτήτες iPhone που έχουν αποτρέψει χειροκίνητα τις ενημερώσεις εφαρμογών στις συσκευές τους, επιτρέποντας στο παλιό λογότυπο του Twitter να παραμείνει ορατό. Εν τω μεταξύ, το νέο λογότυπο για το “X” αντιπροσωπεύεται από ένα μεγάλο “X” σε μαύρο φόντο. Η κατάσταση αυτή αναδεικνύει τους μοναδικούς και απροσδόκητους τρόπους με τους οποίους το τεχνολογικό branding μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά των καταναλωτών και την αξία των ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων.

Το φαινόμενο αυτό θυμίζει την κατάσταση που επικρατούσε όταν το εθιστικό παιχνίδι Flappy Bird αφαιρέθηκε από τα καταστήματα εφαρμογών. Τα smartphones με το παιχνίδι ακόμα εγκατεστημένο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο σε υπερβολικές τιμές, συμπεριλαμβανομένου ενός iPhone 5 που προσφερόταν για 100.000 δολάρια.

Στην περίπτωση του παλιού λογότυπου του Twitter, η τιμή των 25.000 δολαρίων που ζητείται για ένα iPhone μπορεί να μην φαίνεται παράλογη, δεδομένων αυτών των προηγούμενων.

Διαβάστε επίσης – Η Meta ετοιμάζει AI chatbots στην προσπάθειά της να διατηρήσει τους χρήστες

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: