Η Salesforce εγκαινιάζει βοηθό AI σε όλες τις εφαρμογές της

Την Τρίτη, ο πάροχος εταιρικού λογισμικού Salesforce παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο είναι πλέον προσβάσιμο σε όλη τη γκάμα εφαρμογών του, από τα άμεσα μηνύματα του Slack έως το εργαλείο απεικόνισης δεδομένων, Tableau. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν αυτό το χαρακτηριστικό ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.

Με την ονομασία “Einstein Copilot”, το εργαλείο αυτό προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων, όπως η σύνοψη συνομιλιών βίντεο, η δημιουργία εξατομικευμένων απαντήσεων σε ερωτήματα πελατών και η παραγωγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφημιστικές εκστρατείες. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συνεδρίου Dreamforce της Salesforce αυτή την εβδομάδα.

Η ιδέα πίσω από τους AI copilots είναι να λειτουργούν ως ψηφιακοί βοηθοί που μπορούν να χειριστούν εργασίες όπως ο καθορισμός υπενθυμίσεων, η οργάνωση συναντήσεων και η παραγωγή περιεχομένου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Generative Pre-trained Transformer (GPT), αυτά τα AI copilots μπορούν να κατανοούν και να παράγουν ανθρώπινη γλώσσα για να απαντούν σε ερωτήματα και να παράγουν περιεχόμενο που ζητείται από τον χρήστη.

Η Salesforce υπογραμμίζει ότι το Einstein Copilot είναι εξοπλισμένο για να αντλεί τόσο από τα δεδομένα πελατών όσο και από τα εταιρικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο Data Cloud της για να παρέχει σχετικές απαντήσεις. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν απρόσκοπτα αυτόν τον βοηθό στις ιστοσελίδες τους ή να τον συγχωνεύσουν με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Slack και το WhatsApp από τις πλατφόρμες Meta.

Νωρίτερα τον Μάρτιο, η Salesforce είχε παρουσιάσει το προϊόν Einstein GPT genAI και αργότερα, τον Ιούνιο, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό του ταμείου επιχειρηματικών κεφαλαίων της που είναι αφιερωμένο σε startups γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Με την κίνηση αυτή, η Salesforce προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο τεχνολογικών κολοσσών, όπως η Microsoft και η Alphabet, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την αυξανόμενη επιρροή της γενεσιουργού AI, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία του ChatGPT της OpenAI πέρυσι.

Διαβάστε επίσης – Εξυπηρέτηση πελατών: 10 τρόποι για να βελτιωθείτε

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: