Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το OneDrive θα λειτουργεί χωρίς internet

Νωρίτερα αυτό το μήνα ένα σύντομο video teaser αποκάλυψε ότι η microsoft έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση στις 3 Οκτωβρίου, όπου θα συζητούσε το μέλλον του OneDrive.

Στη συνέχεια, η Microsoft επιβεβαίωσε την εκδήλωση, υπονοώντας μια σειρά από χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που πρόκειται να παρουσιαστούν. Αυτές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην ταχύτητα πρόσβασης σε αρχεία, την οργάνωση, την ευκολία συνεργασίας και την ασφάλεια σε όλο το Microsoft 365. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει χαρακτηριστικά που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αν και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα συζητηθούν μπορεί να είναι γνωστά στο κοινό, αναμένεται ότι η Microsoft θα παρουσιάσει αρκετά νέα στοιχεία. Μια πιθανή ενημέρωση είναι μια λειτουργία Offline για τον ιστό, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη. Αυτό θα ήταν ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό, ειδικά δεδομένου ότι οι υπηρεσίες του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένου του OneDrive, είχαν περιοδικές διακοπές λειτουργίας, με πρόσφατο περιστατικό αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη M365, η προεπισκόπηση της λειτουργίας OneDrive χωρίς σύνδεση έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2023, ενώ η πλήρης διαθεσιμότητα έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2023. Αυτή η ενημέρωση καταχωρήθηκε σήμερα με το χαρακτηριστικό ID 168618.

Σε ένα σχετικό πλαίσιο, υπάρχει η ελπίδα ότι η Microsoft θα μπορούσε να εξετάσει μια παρόμοια offline λειτουργία για τη ρύθμιση των Windows 11, δεδομένης της τρέχουσας ανάγκης για σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό, δεδομένης της εμφανής ώθησης της Microsoft προς ένα πιο cloud-κεντρικό μέλλον.

Διαβάστε επίσης – 10 λόγοι για τους οποίους το content marketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

5 επιχειρηματικά προβλήματα που μπορεί να λύσει το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, και ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία που εμφανίστηκαν είναι το ChatGPT. Βασισμένο σε...

5 λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές για να ξεκινήσετε

Η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και ικανοποιητικό ταξίδι, αλλά η πλοήγηση σε άκρως ανταγωνιστικές αγορές μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ιδίως για τους...

Πώς θα βγάλω χρήματα από το κινητό μου;

Τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία και ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα εφαρμογών, υπηρεσιών και ευκαιριών, μπορείτε...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: