Η Meta μετακινεί μέλη του Responsible AI σε άλλες ομάδες

Η Meta Platforms (META.O) ανακατανέμει την ομάδα Responsible AI σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπου θα συνεχίσει το έργο της για τον μετριασμό των κινδύνων που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία το Σάββατο.

Εκπρόσωπος της Meta, στην εταιρεία της οποίας ανήκει το Facebook, μοιράστηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ο στόχος είναι να ενσωματωθεί η ομάδα πιο άμεσα στη δημιουργία και τη βελτίωση βασικών προϊόντων και τεχνολογιών.

Η πλειονότητα της ομάδας Responsible AI θα ενταχθεί στα έργα δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης. Θα επιμείνουν στη συμβολή τους σε πρωτοβουλίες σε επίπεδο Meta που εστιάζουν στην ευσυνείδητη ανάπτυξη και εφαρμογή της ΤΝ.

Άλλοι από την ομάδα θα ενταχθούν στο τμήμα υποδομών ΤΝ.

Ο εκπρόσωπος τόνισε τη συνεχή δέσμευση της Meta να επενδύσει στην ασφαλή και ηθική ανάπτυξη της ΤΝ. Η αναδιοργάνωση αποσκοπεί στη βελτίωση της ικανότητας της εταιρείας να προσαρμόζεται και να αναπτύσσεται ώστε να εκπληρώνει τους μελλοντικούς της στόχους στον τομέα της ασφάλειας και της υπευθυνότητας της ΤΝ.

Αυτή η οργανωτική ενημέρωση αναφέρθηκε αρχικά από το The Information.

Τον Οκτώβριο, η Meta άρχισε να εισάγει εργαλεία δημιουργικής ΤΝ ικανά να δημιουργούν περιεχόμενο όπως φόντα εικόνων και παραλλαγές κειμένου για χρήση από διαφημιστές.

Μεταξύ των εργαλείων AI που έχει αναπτύξει η Meta είναι το γλωσσικό μοντέλο “Llama 2” και το chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Meta AI, το οποίο μπορεί να παράγει αλληλεπιδράσεις κειμένου και ζωντανές εικόνες.

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: