Η δύναμη του AI: Η Adobe παρουσιάζει το Firefly

Η Adobe ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Firefly, μιας σουίτας δημιουργικών γεννητικών μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης που αρχικά θα επικεντρωθεί στη δημιουργία εικόνων και εφέ κειμένου.

Η τεχνολογία θα βελτιώσει την ακρίβεια, την ταχύτητα και την ευκολία των ροών εργασίας στο πλαίσιο των Adobe Creative Cloud, Document Cloud, Experience Cloud και Adobe Express. Η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει περισσότερες υπηρεσίες δημιουργικής AI μέσω του Adobe Sensei σε όλες τις προσφορές cloud της.

Η Adobe είναι ηγέτης στην καινοτομία AI για πάνω από μια δεκαετία, παρέχοντας εκατοντάδες έξυπνες δυνατότητες μέσω του Adobe Sensei σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Το Firefly της Adobe είναι πολλά υποσχόμενο

Το Firefly έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε όλους τους δημιουργούς υπερδυνάμεις για να δουλεύουν με την ταχύτητα της φαντασίας τους, επιτρέποντάς τους να παράγουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις δικές τους λέξεις, με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία από ποτέ άλλοτε.

Η beta έκδοση του Firefly θα ενσωματωθεί στα Adobe Express, Adobe Experience Manager, Adobe Photoshop και Adobe Illustrator.

Η τεχνολογία θα αποτελείται από πολλαπλά μοντέλα προσαρμοσμένα για την εξυπηρέτηση πελατών με διαφορετικές δεξιότητες και τεχνικό υπόβαθρο, που εργάζονται σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης.

Το πρώτο μοντέλο, το οποίο εκπαιδεύεται σε εικόνες Adobe Stock, περιεχόμενο με ανοικτή άδεια χρήσης και περιεχόμενο δημόσιου τομέα όπου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν λήξει, θα εστιάζει στη δημιουργία ασφαλών εικόνων και εφέ κειμένου για εμπορική χρήση.

Η Adobe δίπλα στους δημιουργούς

Η Adobe σχεδιάζει τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη για να υποστηρίξει τους δημιουργούς να επωφεληθούν από τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, βοηθώντας τους να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, αποζημιώνοντάς τους, υποστηρίζοντας τα ανοικτά πρότυπα και δημιουργώντας ένα οικοσύστημα Firefly που θα είναι διαθέσιμο μέσω API σε διάφορες πλατφόρμες, ώστε οι πελάτες να μπορούν να το ενσωματώσουν σε προσαρμοσμένες ροές εργασίας και αυτοματισμούς.

Διάβασε επίσης – Chief Diversity Officer (CDO): Τι είναι και ποιες αρμοδιότητες έχει; 

Ακολούθησε μας στο Facebook, linkedin και Twitter

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Η ΕΚΤΕΡ υπογράφει σύμβαση για ανέργεση μουσικού σχολείου

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε χτες, 28/11, σύμβαση με τον Δήμο της Κορίνθου για ανέργεση μουσικού σχολείου. Η σύμβαση που υπογράφτηκε ανέρχεται στα 7,551 εκατ. ευρώ....

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε τα καθαρά κέρδη της

Η τεχνολογική εταιρεία Hewlett Packard Enterprise προέβει σε ανακοίνωσει των κερδών και των εσόδων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Hewlett Packard Enterprise σημείωσε καθαρά κέρδη...

Το μεγαλύτερο Zara έρχεται στην Ελλάδα

Η Inditex, στην οποία ανήκουν τα brands Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka και Uterque, το Φεβρουάριο θα...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Αρέσει σε %d bloggers: