Το Gmail φέρνει ακόμα περισσότερες διαφημίσεις

Όσο πολύτιμο κι αν είναι το Gmail, η Google προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη.

Πρόσφατα, η εταιρεία εισήγαγε ένα σήμα ελέγχου επαλήθευσης, παρόμοιο με το Twitter, στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικύρωση των επιχειρήσεων και άρχισε να πειραματίζεται με εργαλεία που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθούν τους χρήστες στη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, μαζί με αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά έρχεται και το μειονέκτημα της αυξημένης διαφήμισης στο Gmail.

Ενώ οι διαφημίσεις ήταν πάντα μέρος του Gmail, ορισμένα τμήματα της εφαρμογής παρέμεναν χωρίς διαφημίσεις. Το 9to5Google αναφέρει ότι η Google επεκτείνει τώρα την παρουσία διαφημίσεων μέσα στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με κάποιες να εμφανίζονται στο φίλτρο Ενημερώσεις.

Προηγουμένως, αυτή η περιοχή προοριζόταν κυρίως για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιείχαν επιβεβαιώσεις παραγγελιών, λογαριασμούς και παρόμοιο περιεχόμενο.

Το φίλτρο Ενημερώσεις ήταν η μόνη φιλτραρισμένη προβολή που δεν διέθετε διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αποτελούσαν μέρος του Gmail σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά τοποθετούνταν κυρίως στην κορυφή των εισερχομένων, με σαφή επισήμανση ως διαφημίσεις.

Πρόσφατα, οι χρήστες κατέφυγαν στο Twitter για να αναφέρουν ότι οι διαφημίσεις άρχισαν να εμφανίζονται βαθύτερα μέσα στα εισερχόμενά τους, διάσπαρτες ανάμεσα στα πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκαλώντας σύγχυση και ενόχληση.

Διαβάστε επίσης – Ο ιαπωνικός τρόπος δημιουργίας μιας επιχείρησης: Τι μπορούμε να μάθουμε

Ακολούθησε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: