Το Bitcoin ξεπερνάει τις 29 χιλιάδες δολάρια

Στις 11 Απριλίου, η τιμή του Bitcoin σημείωσε σημαντική άνοδο, ξεπερνώντας ένα ιστορικά δύσκολο επίπεδο αντίστασης στα 28.700 δολάρια και φτάνοντας σε νέα υψηλά για το έτος, πάνω από τα 29.200 δολάρια.

Το κορυφαίο κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο 3,5% κατά τη διάρκεια των συναλλαγών της Δευτέρας στις ΗΠΑ, έχοντας ανοίξει ελαφρώς πάνω από τα 28.100 δολάρια.

Τα στοιχεία της Coinglass αποκαλύπτουν ότι περισσότερα από 95,5 εκατομμύρια δολάρια ρευστοποιήθηκαν από την αγορά, με τις βραχυπρόθεσμες ρευστοποιήσεις να αντιστοιχούν σε 40 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις μία ώρα.

Οι αναλυτές της CryptoSlate Alpha εκτιμούν ότι η κίνηση της τιμής δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αγορές spot. Αντιθέτως, υποστηρίζουν ότι οι αέναες αγορές ευνοούν τις θέσεις long, οι οποίες, σε συνδυασμό με τις ρευστοποιήσεις των shorts, συμβάλλουν στην ανοδική δυναμική.

Όσον αφορά τη δράση των τιμών, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση της τιμής του Bitcoin το 2023 σημειώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, όταν αυξήθηκε κατά 9,5%. Ωστόσο, η σημερινή κίνηση των τιμών ξεπέρασε ένα επίπεδο αντίστασης που έχει επανειλημμένα προκαλέσει το Bitcoin. Το παρακάτω γράφημα περιλαμβάνει μια πράσινη γραμμή που αντιπροσωπεύει το σημείο τιμών των 28.700 δολαρίων για το Bitcoin.

Αυτό το επίπεδο έχει χρησιμεύσει ως στήριξη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανοδικής πορείας και, από τα μέσα Μαρτίου, έχει λειτουργήσει ως ανώτατο όριο στις θετικές κινήσεις των τιμών. Παρόλο που δεν παρέχεται συγκεκριμένη τεχνική ανάλυση εδώ, μπορεί να αξίζει να παρακολουθείτε στενά αυτό το σημείο τιμών.

Διαβάστε επίσης – Η πρώτη παρουσίαση της εισηγμένης στο Χ.Α.Κ. Wealth Avenue PLC στην Αθήνα 

Ακολουθήστε μας στο Facebooklinkedin και Twitter

More from author

Απάντηση

Related posts

Latest posts

10 κατηγορίες e-commerce και πως θα τις αξιοποιήσετε

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, προσφέροντας ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν σχεδόν κάθε...

Πως μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου σας

Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης πτυχή κάθε επαγγελματικής σχέσης, ειδικά αυτής που έχετε με το προϊστάμενο σας. Το να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας...

Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν επενδυτή;

Το να πείσετε έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή το έργο σας είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική πτυχή της επιχειρηματικότητας. Η διαδικασία...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

Αρέσει σε %d bloggers: