Η Apple συνεργάζεται με την Goldman Sachs

Η Apple ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Goldman Sachs για την καθιέρωση ενός αποταμιευτικού λογαριασμού υψηλής απόδοσης, όπως αναφέρει το Fox Business. Η νέα αυτή προσφορά θα παρέχει στους πελάτες της Apple την ευκαιρία να κερδίζουν τόκους στις αποταμιεύσεις τους, αξιοποιώντας την ισχυρή παρουσία των δύο εταιρειών στην αγορά.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της Apple να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της Apple Card σε συνεργασία με την Goldman Sachs. Ο αποταμιευτικός λογαριασμός με υψηλό επιτόκιο αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Apple στην αγορά των καταναλωτικών χρηματοοικονομικών.

Ο λογαριασμός θα προσφέρει ανταγωνιστικά επιτόκια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να μεγιστοποιήσουν τις αποταμιεύσεις τους, απολαμβάνοντας παράλληλα την άνεση και την ασφάλεια της διαχείρισης των οικονομικών τους μέσω του οικοσυστήματος της Apple. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους χρήστες στην πλατφόρμα και να ενισχύσει τα έσοδα και για τις δύο εταιρείες.

Ο λογαριασμός, ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί και να διαχειριστεί απευθείας μέσω της Apple Card στην εφαρμογή Wallet, προσφέρει ελκυστική ετήσια ποσοστιαία απόδοση (APY) 4,15%. Το επιτόκιο αυτό είναι υπερδεκαπλάσιο του αμερικανικού μέσου όρου και συνοδεύεται από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της μη χρέωσης, της μη απαίτησης ελάχιστης κατάθεσης και των μη καθορισμένων ελάχιστων υπολοίπων, σύμφωνα με την Apple.

Καθώς η Apple και η Goldman Sachs ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χρηματοπιστωτικό τομέα, μένει να δούμε πώς αυτή η συνεργασία θα επηρεάσει τον τραπεζικό κλάδο και θα διαμορφώσει το μέλλον της καταναλωτικής χρηματοδότησης.

Διαβάστε επίσης – Ο CEO της Google προειδοποιεί για την εξέλιξη του AI

Ακολουθήστε μας στο Facebooklinkedin και Twitter

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας: Έκδοση πράσινων ομολόγων

Σε έκδοση πράσινων ομολόγων της τάξεως των 50 δισεκατομμυρίων γιουάν προχώρησε η Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας (ICBC). Τα ομόλογα αυτά έχουν σκοπό...

Κίνα: Υποχώρηση πληθωρισμού κατά το μήνα Νοέμβριο

Κατά το μήνα Νοέμβριο υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Κίνα. Ο ρυθμός της υποχώρησης αυτής αποτελεί τον ταχύτερο των τελευταίων τριών ετών στην Κίνα. Σε...

Ενεργοποίηση για το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Έπειτα από την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση ενεργοποιείτε το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας με προϋπολογισμό που αγγίζει...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d