Αυτές είναι οι 6 πιο hot εφαρμογές στην ελληνική αγορά

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές στην ελληνική αγορά; Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αρκετές νέες εφαρμογές ή αλλιώς applications (apps), στόχος των οποίων είναι να κάνουν την καθημερινότητα μας και τη ζωή μας πιο εύκολη. Άλλες εφαρμογές στοχεύουν στο να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το καθημερινό έργο που καλούνται να τελέσουν. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις 6 πιο hot εφαρμογές, στην ελληνική αγορά!

Αυτές είναι οι 6 πιο hot εφαρμογές 

 • Krs Invoice
 • Krs Reporting
 • Παρασκευάς Φορολογάς
 • Payzy
 • Finloup
 • Simpler

Krs Invoice 

Το Krs Invoice, δημιουργήθηκε το 2018, για Android και IOS, από την εταιρεία KRS. Το Krs Invoice αποτελεί μία πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την αποστολή αρχείων με απλό και ταυτόχρονα γρήγορο τρόπο. Η εφαρμογή Krs Invoice δημιουργήθηκε ώστε να βοηθήσει κάθε επιχείρηση, διευκολύνοντας την καθημερινότητα της.

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τις υπηρεσίες που προσφέρει το Krs Invoice, σε έναν χρήστη.

 • Τα παραστατικά, καθώς και άλλα έγγραφα μίας επιχείρησης, αποστέλλονται με ταχύτητα προς το λογιστήριο.
 • Η ομάδα της KRS, παραλαμβάνει και καταχωρεί τα παραστατικά, άμεσα, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να γνωρίζει καθημερινά την πορεία της επιχείρησης του.
 • Δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου
 • Ο χρήστης, δε χάνει πλέον τα έξοδα του.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Krs Invoice και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

Krs Reporting

Το Krs Reporing, παρουσιάστηκε στο κοινό, για πρώτη φορά το 2019. Η εταιρεία της KRS δημιούργησε την συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία ήρθε για να συμπληρώσει το Krs Invoice. Η εφαρμογή στοχεύει στο να λύσει μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας επιχειρηματίας. Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να έχει σε πραγματικό χρόνο, μία ολοκληρωμένη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της επιχείρησης του, όπως:

 • Πορεία Φόρων & Πωλήσεις
 • Πληρωμές
 • Έξοδα

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα μερικές από τις δυνατότητες που έχει ένας χρήστης, χρησιμοποιώντας το Krs Reporting:

 • Μέσω της εφαρμογής, υπολογίζεται αυτόματα, ο Φόρος εισοδήματος, με τα έως τώρα στοιχεία, την προκαταβολή, την προηγούμενη χρήση και όποιο άλλο στοιχείο απαιτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 • Ένας χρήστης, έχει τη δυνατότητα να δει το ιστορικό πληρωμών, να κάνει φίλτρα, αλλά και να ταξινομήσει τις υποχρεώσεις του.
 • Κάθε υποχρέωση του χρήστη, μπορεί να πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης, άμεσα.
 • Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε φακέλους και αρχεία, τα οποία συγχρονίζονται με το Λογιστικό Αρχείο.
 • Όλα τα αρχεία του χρήστη, είναι διαθέσιμα στο κινητό για download ή αποστολή μέσω email.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Krs Reporting και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

Παρασκευάς Φορολογάς 

Μία ακόμα εφαρμογή της εταιρείας KRS είναι ο Παρασκευάς Φορολογάς, το πρώτο ψηφιακό λογιστικό γραφείο! Η ιδέα της εφαρμογής Παρασκευάς Φορολογάς γεννήθηκε το 2017 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020, τρία χρόνια αργότερα. Ο Παρασκευάς Φορολογάς αποτελεί ένα ψηφιακό εργαλείο, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση. Ακολουθώντας απλά βήματα, μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει ηλεκτρονικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την υποβολή της ετήσιας δήλωσης του.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Παρασκευάς Φορολογάς και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

Μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα της εφαρμογής εδώ.

Payzy

Το Payzy by Cosmote, είναι ένας νέος και απολύτως ψηφιακός τρόπος συναλλαγών, χωρίς πορτοφόλι. Οι συναλλαγές αυτές γίνονται μέσα από την εφαρμογή του Payzy η οποία είναι διαθέσιμη σε Android και IOS. Με την είσοδο του στην εφαρμογή, ένας χρήστης μπορεί να αποκτήσει ελληνικό IBAN λογαριασμό και να εκδώσει χρεωστική κάρτα. Ο χρήστης μάλιστα, μπορεί να προσθέσει τη χρεωστική κάρτα στο digital wallet του κινητού του.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Payzy και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by payzy (@payzybycosmote)

Finloup 

Η Finloup αποτελεί μία καινοτόμο εφαρμογή, μέσω της οποίας οι αγορές γίνονται με άτοκες δόσεις, δίχως κάρτα. Μέσω της εφαρμογής της Finloup, ένας έμπορος έχει τη δυνατότητα να πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες τώρα, και να πληρώνεται με άτοκες δόσεις. Ένα ακόμα πολύ δυνατό σημείο της finloup είναι το leasing. Το leasing της εφαρμογής Finloup σου δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσεις το προϊόν που επιθυμείς με 4 απλά βήματα.

Συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής της Finloup ένας χρήστης ακολουθεί 4 βήματα:

 • Επιλογή – Επιλέγει προϊόντα τεχνολογίας, τα οποία έχουν ευέλικτο leasing και χαμηλό κόστος.
 • Αξιολόγηση – Συνδέεται στο e-banking για αξιολόγηση. Έπειτα ένας εκπρόσωπος της finloup ενημερώνει τον χρήστη σχετικά με την έγκριση του αιτήματος του.
 • Πληρωμή – Προχωράει στην πρώτη πληρωμή χρησιμοποιώντας την κάρτα του.
 • Παραλαβή – Παραλαμβάνει τη συσκευή σε ένα από τα καταστήματα τα οποία συνεργάζονται με την εταιρεία.

Ο τρόπος πληρωμής μέσω finloup είναι διαθέσιμος στο σημείο πώλησης, είτε αυτό είναι e-shop, δηλαδή μέσω checkout ή φυσικό κατάστημα, δηλαδή, πληρωμή στο ταμείο.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Finloup και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by finloup (@payfinloup)

Simpler

Η εφαρμογή της Simpler, κάνει όσο πιο απλές γίνεται τις διαδικτυακές αγορές για τους καταναλωτές. Η μεγαλύτερη καινοτομία που προσφέρει η Simpler, στο online shopping, είναι το «εξ αποστάσεως» checkout, το οποίο θεωρείται από πολλούς πως είναι το μέλλον των διαδικτυακών αγορών. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, ένας καταναλωτής έχει πλέον τη δυνατότητα να αγοράσει απευθείας ένα προϊόν, με ένα απλό βήμα κάνοντας κλικ σε ένα «link», σε μία διαφήμιση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε newsletters και blogs. Επιπλέον ένας καταναλωτής μπορεί να σκανάρει ένα QR code (κωδικό), σε ένα προϊόν, ή μια διαφήμιση σε περιοδικό ή τηλεόραση.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την εφαρμογή Simpler και το πως λειτουργεί πάτα εδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simpler. (@simpler.so)

Απάντηση

More from author

Related posts

spot_img

Latest posts

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Καριέρα, οι Τίτλοι και τα Κέρδη του Σπουδαίου Έλληνα Τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όνομα συνώνυμο της ελληνικής επιτυχίας στο τένις, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 1998. Το τένις ήταν στο αίμα του, με...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αφιέρωμα στον Greek Freak, που σπάει κάθε ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως "The Greek Freak", είναι μια πανύψηλη φιγούρα στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αθλητισμό...

Blackstone και Digital Realty ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Blackstone, αμερικανική επενδυτική εταιρεία, συνεργάζεται με την εταιρεία κέντρων δεδομένων Digital Realty για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης με σχέδια επένδυσης 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις!

Κάνε εγγραφή και γίνε μέλος της μεγαλύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα!

%d